IMAGINI SCANDALOASE! Prostia unora întrece lecţia de bun-simţ predată de un timişorean

Bega a oferit în această iarnă nenumărate distracţii timişorenilor curajoşi, care şi-au încercat chiar şi patinele pe gheaţa formată. A fost însă şi o altă categorie de bănăţeni, care au decis să scape de gunoaie, aruncându-le pe gheaţă.

Aşa se face că pe Bega au apărut pungi cu deşeuri, foşti brazi pentru Crăciun, sticle din plastic (acestea sunt cele mai numeroase), dar şi alte obiecte care nu le mai erau necesare proprietarilor.

Citeşte şi: Dan Negru, în vizită la pompierii timişoreni

Un timişorean s-a decis să dea un exemplu, aşa că şi-a luat bicicleta şi pornit pe Bega pentru a strânge deşeurile. Gestul său nu a rămas fără ecou.

Organizaţia „Verde pentru biciclete” a decis să publice imagini cu timişoreanul la lucru, însoţite de textul:

„Un biciclist, prieten de-al nostru, oferă o lecție de bun-simț: adună gunoaiele aruncate de alți timișoreni pe Bega înghețată. De ce să facem mizerie, de ce să murdărim lucrurile din jurul nostru? Nu ar fi mai bine să respectăm natura și să îi respectăm și pe ceilalți? În fond, acțiunile noastre constituie oglinda respectului pe care ni-l purtăm nouă înșine”.

Citeşte şi: PERICOL PUBLIC! Drogat la volan, pe străzile din Timişoara

Lecţia de bun-simţ a fost însă întrecută, în doar câteva secunde, de prostia unor neisprăviţi. Miercuri, pe gheaţa de pe Bega, în zona Podului Michelangelo, erau bine fixate câteva jardiniere, aruncate de pe pod.

Nu este prima dată când diverşi tineri, probabil fără alte ocupaţii importante, care văd în asta o distracţie, distrug tot ce le iese în cale.

Citeşte şi: Doamnele lui Lae nu mai vor bătaie

Pe unii dintre ei, poliţiştii locali i-au identificat şi amendat, dar se pare că astfel de gesturi trebuie taxate mult mai consistent.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “IMAGINI SCANDALOASE! Prostia unora întrece lecţia de bun-simţ predată de un timişorean

Lasă un răspuns