Doamnele lui Lae nu mai vor bătaie

Femeile din PNL Timiş sunt hotărâte să lupte împotriva violenţei domestice. În cadrul ultimei şedinţe a Organizaţiei Femeilor Liberale Timiş (OFLT), s-a propus sprijinirea unui proiect care presupune înfiinţarea unor servicii integrate, destinate victimelor violenţei în familie.

Astfel, se doreşte înfiinţarea unui adăpost şi al unui centru de consiliere pentru femeile abuzate de parteneri. Mişcarea liberalelor timişene se înscrie, iată, în trendul internaţional, putând fi comparată cu acţiunea de protest declanşată de femeile din SUA împotriva preşedintelui Donald Trump.

Iar dacă americancele au ieşit la înaintare cu Julia Roberts, Madonna sau Cher, doamnele din PNL Timiş sunt reprezentate de Alina Gorghiu, Sorina Ciurlea şi Rodica Cojan.

Din fericire pentru OFLT, la nivel local nu se poate vorbi de un „Donald Trump mai mic” (nici măcar medicul Radu Blagoe, care şi-a bătut partenera, nu poate fi dat drept etalon), însă există un bărbat care sprijină demersul feministelor: primarul Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Doamnele lui Lae nu mai vor bătaie

Lasă un răspuns