O mare şefă din Primăria Timişoara a organizat o petrecere în vila sa, iar acum ea şi mai mulţi invitaţi sunt infectaţi cu Covid

O şefă din Primăria Timişoara a organizat o petrecere în vila sa, iar acum ea şi mai mulţi invitaţi sunt infectaţi cu Covid

O petrecere organizată în urmă cu câteva zile – vinerea trecută, susțin sursele noastre – de către șefa Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DASMT), Rodica Surducan, la vila sa din Remetea Mare, a avut o urmare previzibilă în aceste vremuri pandemice pe care le traversăm. Amfitrioana party-ului și mai mulți participanți, cu toții selectați riguros dintre subalternii de încredere ai doamnei director general, s-au infectat cu coronavirus.

Conform surselor noastre, după ce unul dintre oaspeții doamnei Surducan a ieșit pozitiv luni, la testarea regulată din cadrul centrului în care activează, șefa DASMT și ceilalți 19 invitați s-au testat a doua zi, marți, iar după câteva ore le-au venit rezultatele.

Potrivit acelorași surse, ar fi fost depistați pozitiv nu mai puțin de 13 persoane! Câți dintre angajații care lucrează în sediul administrativ de pe strada Ioan Plavoșin al DASMT și care au intrat în contact, în zilele de luni și marți, cu colegii lor infectați vor ieși pozitivi la următoarele testări vom vedea în zilele viitoare.

Deocamdată, este cert că, începând de miercuri, Rodica Surducan și oaspeții ei depistați pozitivi au rămas acasă, iar la DASMT se desfășoară o anchetă epidemiologică.

CITEŞTE ŞI: Primăria a montat ilegal șase catarge în Timișoara, iar acum trebuie să le dea jos

L-am contactat pe purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Timiș, pentru a-l ruga să ne comunice de ce nu a fost declarat încă focar activ de coronavirus la DASMT, în condițiile în care sunt mai mult de trei persoane confirmate pozitiv în cadrul instituției respective:

– Cât durează această anchetă epidemiologică? Nu de alta, dar doamna Surducan și colegii dumneaei au rămas de miercuri acasă… Mă gândesc că, fiind mai mult de trei persoane ieșite pozitive, ar fi trebuit să se declare deja focar…

– În momentul în care se stabilește legătura, link-ul epidemiologic între persoanele…

– Vă spun eu care cred că a fost link-ul epidemiologic: o petrecere ținută la doamna Surducan acasă vinerea trecută…

– Aoleu!

– Dacă aveați nevoie de un link, luați-l pe acesta…

– Am înțeles. Eu atât pot să vă spun: este anchetă epidemiologică în desfășurare.

– OK. Dar dumneavoastră ce număr de cazuri aveți înregistrate la DASMT?

– În evidențele noastre, până la această data, avem șase persoane pozitive în cadrul Direcției de asistență social.

– E în regulă, eu știu de 13, dumneavoastră aveți, bănuiesc, informații mult mai riguroase…

– Așa mi-au transmis colegii”.

CITEŞTE ŞI: Elevii ar putea fi testaţi în masă, la şcoală, cu teste rapide

Am contactat-o și pe doamna Rodica Surducan, printr-un mesaj transmis pe WhatsApp, rugând-o să ne confirme sau să ne infirme informația pe care o aveam, și anume că, după petrecerea din locuința dumneaei, a fost depistată pozitiv cu coronavirus împreună cu o parte dintre invitații săi. Doamna Surducan a citit mesajul, dar nu ne-a răspuns. Îi dorim multă sănătate și putere în lupta cu Covidul!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

32 Comments
Fortuna Fericită 2 februarie 2021
Se aude de fapt că ea s-a autoizolat că ar cerceta-o DNA-ul. E o mizerie de om care face ravagii unde intra. O vaca nebună. Pare-se că actuala conducere va fi decapitată.
Gargamel 26 ianuarie 2021
A primit ce a meritat! Aceasta parvenita cu ifose de mare sef isi bate joc de proprii subalterni, probabil a invatat ''meserie' de la fostul consort militianul sef Cojan un alt analfabet tinut ca director la politia locala interimar de vopsitul Robu. Pentru cheful tinut la vila din Remetea amfitrioana party-ului trebuie amendata si dosar penal. Apoi sa fie obligata de instanta sa plateasca spitalizarea pentru toata adunatura de parveniti care au fost acolo sa-i aduca osanale precum lui Ceauseasca. Cat despre vilele ridicate asa cum zicea cineva sa o mai caute organele 'competente' ale statului care cam someaza. Daca sunt din bani furati sa le confiste statul si sa faca in ele camine de copii/batrani
Rodica M. 21 ianuarie 2021
Draga Renașterea, Comentariile celorlalți de la acest articol sunt incomplete, dar reale. DASTM e o mizerie de instituție în care se fac bani cu nemiluita prin diverse mizerii -licitatii, angajări pe bani, diverse proiecte care nu au nicio legătură cu activitatea instituției. Surducan e una din cele mai mari curve politice pe care Timisoara a avut-o vreodată. Minte de îngheață apele, a încercat și văd că-l fraierește pe Fritz numa cum deschide gura. Un monument de prostie. Am auzit că și predă la facultate in timpul serviciului, că e atotștiutoare in toate, dar proastă rău. Cum a avut timp de doctorat când ea era șef de instituție? Eu i-aș propune să plece de mâine acasă și să returneze banii statului.
Carmen N. 21 ianuarie 2021
Da vaca asta ce mai caută în funcție? Nu era pensionară? Nebuna face pe grozava? Las că pun eu mâna pe ea și îi spun vreo 12 vorbe babei. Ea nu se uita in oglinda? Asta o caută poștașul să-i de-a pensia și ea e in alte părți. Mamaie, dute in p...a ma-tii și te pensionează că imediat îți cântăm ortul popii la DASTM. Știți cum se poartă cu angajații? Ca pe tarlaua lu' mă-sa. Pe unii din colegii mei ii baga în comisia de disciplină, dar nu ca pe vremea lui Robu că știe că Fritz nu accepta mizeria ei. Baba încă face afaceri cu neamurile. Verificați numa la azilul de bătrâni cine sunt furnizorii principali care cică participă la licitații. Un nepot, ba o firma care nu are angajați, se aude că un tip care are în complex afaceri, un zidar și mulți de prin PNL. De ce mama mă-sii nu vine Curtea de Conturi să verifice cine sunt companiile care sug din banul public (umflând la preturi) ? Normal că nu vin că știu că nu vor găsi nimic necurat. Afară cu hoașca bătrână din funcție. Vacii ii este locul în grajd, nu în câmp la frecat menta. Apropos! Să vă uitați cu cine face asistență socială, cu ce angajați. Unele zici că sunt angajate pe la ce casa de modeling. Unele ființe sunt fără examen pe-acolo (vezi casiera care are soțul pe la TimPark) sau șoferul babei care are fisa postului in alta parte. Face numa mizerii de când a venit Fritz, asta se pare că a uitat că vremea ei va apune odată? Baba se pare că e un fel de Ceaușescu care comanda pe cine vrea. Sunt angajați care cică ii fac curat in casă și nu vin la servici, că vezi Doamne sunt in concediu. Se zvonește că acum e ultima suflare a ei pe post de șef și de asta își permite luxul să-și bată joc de angajați. Multi lingăi din PNL sunt puși /aduși acolo. Una din cele mai infecte instituții.
Fliss 18 ianuarie 2021
Si ea și adjunctul oameni de valoare. Pe el îl știu de când lucra la Protecția Copilului și lua din cota de îmbrăcăminte a copiilor din centru și vindea în Flavia. Ea fura prin subalterni, i se ducea acasă, femeia de serviciu din directie era menajera la ea acasă, alta angajata era bucatareasa. Acum în aproape doi ani a ridicat două vile, una pt ea și una pt fiu ei.
Clotilda 18 ianuarie 2021
Dacă nici acum nu pleacă babornita, s-a terminat, nici ca mai scăpați de ea. Si după ce moare o sa lase testament sa o impăieze si sa o expună în biroul ei.
Alexandra S. 17 ianuarie 2021
DASMT e una din instituțiile subordonate consiliului local Timișoara care papă bani multi. Să se pensioneze odată.
Dorian Claudiu Popa 17 ianuarie 2021
Rodica Surducan e cea mai incompetentă femeie din cele văzute de mine. Marea majoritate a angajaților institiei o detestă. Unii, aduși de ea, o laudă și o pupă in c*r de dimineața până seara. Binenteles, cei care sunt șefi de departament. Șoferul ei figurează cu fisa postului in alta parte, soția șoferului ei e șefa la un departament care acum nu are obiectul muncii (centrul pentru femeile maltratate). Actualul șef adj. e un tip foarte bun care își merită postul, dar căruia Rodica Surducan ii cam pune bețe în roate. Acesta e promovat tot de ea. Mă întreb retoric: pentru ce să plătim oameni care stau pe funcții degeaba? In 4 ani de la venirea acesteia numai organigrama s-a modificat de peste 10 ori pentru a-si aduce pilele, sinecurile și alte rubedenii în funcții. Se crede general de armata amărâta asta. Le cere angajaților să facă mizerii in locul ei. Cei care nu se supun sunt chemați în comisii de cercetare sau li se crează diverse situații pentru a-și da demisia. Va rog să cereți fișele de post ale angajaților acestei instituții. Desființați această instituție mâncătoare de bani.
Dorian Claudiu Popa 17 ianuarie 2021
Cucoana asta face afaceri cu multe persoane suspecte. Se spune că a dat multă șpagă prin interpuși ca să rămână în funcție. Viceprimarul Ruben Lațcău a primit multe sesizări despre modul defectuos al multi-experta in toate, dar nu face nimic, deși e in aria lui de atribuții coordonarea acestei instituții. Rodica Surducan este una din cele mai nocive personaje ale vieții timișene. Are mai nou un doctorat. E pe bune? A verificat cineva veridicitatea acestei lucrări? Când a avut timp sa lucreze la teza de doctorat? Să fim cinstiți! Are mult membrii PNL angajați în subordinea ei. Rușine administrației Fritz că nu o demit.
Lola 16 ianuarie 2021
Am auzit ca adjunctul ii vânează locul, a tot sapat-o dar nu i-a ieșit nimic, bătrânică nu a putut fi scoasa din joc, poate el i-a dat ideea petrecerii si a adus un musafir cu Covid, ca poate asa scapa de ea.
MARIUS 16 ianuarie 2021
Inconștiență crasa,femeia asta ar trebui sa se pensioneze, are și vârstă și pare ca a sosit timpul. Parca neuronii incep sa se rărească, asa se întâmplă când îmbătrânești si dacă consumi si alcool procesul se amplifică.
Corina 16 ianuarie 2021
Bătrâna doamna se crede nemuritoare si invincibila si a crezut ca nici Covidul nu o poate atinge pe ea, ala e doar pt subalternii.
Marina 16 ianuarie 2021
Cine știe ce furtișaguri aveau de sărbătorit si nu se putea evita momentul. În câțiva ani sa ridici doua vile la Remetea, una a fiului una a bătrânei doamne e mare lucru, asa ca cei care au ajutatat-o merita răsplătiți
Helmuth 16 ianuarie 2021
Aceasta panarama a vrut sa pună mana și pe clădirea spitalului județean din Timișoara în urma cu 10 ani mai exact policlinica sportiva ajutata și de 2 judecători corupți dar nu a reușit pana la urma ..O penibilă..o hoata!!!
Dan 16 ianuarie 2021
Bai romanasi ,sunteti penibili .......voi va mai uitati in oglinda???????
schnapps 16 ianuarie 2021
la toat e acestea, cerut punct de vedere a Primarului, daca la goia spune ca nu e treaba lui, acum chiar este, astia toti stau acasa pe bani
nu-i bai 16 ianuarie 2021
hai ca nu e asa greu de aflat, vecini, masini multe la poarta, camere de supraveghere, daca vrei, poti
Vasy 16 ianuarie 2021
Aici îl vom vedea pe domnul Primar Fritz cât este de corect prin masurile pe care le valuta împotriva femeii acesteia, ca doamna nu potsa-i spun. Ocupa o funcție foarte importanta dar de-o inconștiență crasa. A spus ca este corect, cinstit credincios și responsabil. Sa vedem, acum.,trebuie sa facă ceva!!!
Petru 15 ianuarie 2021
Pai tăticu, după însănătoșire sa se ia măsuri și să răspundă fiecare pentru ce a făcut.
Cristina 15 ianuarie 2021
Sunteti penibili cu articole de doi bani Eu va doresc sanatate la toti oameni fara suflet cu prejudecati
Cornel 15 ianuarie 2021
Bătaie de joc,nesimțire,inconștiență!!! Fără scrupule, mai vor si respectul societății.
Dani 15 ianuarie 2021
Știu, sunt măgar, dar eu nu îi doresc chiar atât de multă sănătate...