”O lume minunată…” Sărbătoare inedită pentru micuții din două comune timișene (foto)

o lume

”O lume minunată…” Sărbătoare inedită pentru micuții din două comune timișene

A fost mare emulație, de 1 Iunie, în localitatea Iohanisfeld.

Copiii din comunele Otelec (de care aparține și Iohanisfeld) și Uivar au avut parte de un eveniment în premieră, gândit special pentru ziua lor.

Grație implicării profesorilor de sport și a primarilor din cele două comune, a fost pusă la cale o competiție sportivă inedită, cu multe jocuri și premii, pe care cei mici le-au primit cu multă bucurie, fiind un cadou binevenit de ziua lor.

CITEȘTE ȘI: Execuție ca la tribunalele poporului în USR Timiș. Fritz a dat afară un membru care a îndrăznit să aibă și alte păreri

Au fost pregătite tot felul de surprize, iar jocurile diverse au trezit interesul copiilor, care s-au întrecut într-o competiție a prieteniei, departe de rivalitatea sportivă care ar fi putut strica farmecul unei asemenea zile deosebie.

S-a alegat în ștafetă, s-a tras cu arcul, s-au făcut întreceri cu săculeții, micușii au tras de frânghie din toată forța lor încă firavă, în timp ce micile majorete au întreținut mereu atmosfera.

S-a jucat și fotbal, s-au acordat diplome și premii, ziua de 1 Iunie fiind completată cu un spectacol artistic în care protagoniști au fost tot cei mici.

”Am vrut să facem ceva special în aceasă zi, să spargem monotonia și să le oferim copiilor o sărbătoare de care să se bucure din plin, prin întreceri specifice vârstei lor, fără orgolii și rivalități care să afecteze această zi extraordinară.

Sper că toți s-au simțit minunat, iar noi, cei mari, am putut descoperi, încă o dată, farmecul copilăriei”, a declarat Silvia Fechete, primarul comunei Otelec.

accident mortal spania 1 ziua copilului2 ziua copilului4 ziua copilului5


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns