O localitate din Timiş este printre cele mai dichisite aşezări din România

Investiție de 12 milioane de euro într-o comună de lângă Timişoara. Va deveni una dintre cele mai atractive pentru locuit

La nici 12 kilometri de Timişoara se află una dintre localităţile timişene care, în perioada 2004 -2008, cea a boom-ului imobiliar, a cunoscut o dezvoltare continuă.

Aşa se face că la intrarea în comună , de-o parte şi de alta a şoselei, se găsesc vile elegante, iar în faţa lor se află alei dichisite, străjuite de bănci, corpuri de iluminat şi ghivece plantate cu crizanteme galbene.

Sânandrei este un loc desprins din cotidianul rural, un spaţiu pe care orice trecător îl admiră. Florin Coman, primarul comunei, ne-a declarat că anual primăria din localitate achiziţionează flori, de la muşcate până la crinzanteme, pentru a înfrumuseţa aşezarea.

Ghivecele sunt amplasate la intrarea în comună, la ieşire spre Carani, dar şi în zona centrală.

Şcoala şi grădiniţa din comună au fost renovate, fiind iluminate pe timp de noapte. În comună şi în aproape toate satele aparţinătoare, becurile clasice folosite pentru iluminatul stradal au fost înlocuite cu led-uri, astfel încât factura de energie electrică s-a redus cu 50 la sută.

„Dacă până nu de mult timp plăteam 25.000 de lei pe lună pentru iluminatul stradal, acum preţul energiei electrice a ajuns la doar 12.500 lei”, a adăugat edilul-şef.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “O localitate din Timiş este printre cele mai dichisite aşezări din România

   1. Dom’ Minu, sa ma ierti dar nu stii sa scrii. Ai lipsit la ora de gramatica? „NAI” se scrie despartit, anume „N-AI”, altfel este un instrument muzical.
    Si inca ceva: nu se tutuie un om pe care nu-l cunosti. Chestie de bun simt, care se pare ca dumitale iti lipseste cu desavarsire.
    Unde stai? Dove habite?

     1. Signorina Dina, scumpi, ai dat-o in bara cu corectura… Ce scrii dumneata aici este absolut gresit, in absoluta neconcordanta cu gramatica limbii romane. Nota 4 (cu indulgenta), ia loc.
      D-na Goanta are dreptate, dar ce sa facem daca asta-i nivelul la rubrica „comentarii”.

 1. În loc să comentaţi articolul, aţi început să discutaţi probleme de gramatică. Indicaţi greşelile altora, dar nu le vedeţi pe ale dumneavoastră.
  Să începem cu domnul Alfonso. Într-adevăr, se scrie „n-ai”, cratima având un rol clar: evită hiatul şi ţine locul vocalei „u” (nu ai).
  Apare duduia Dina şi îl „corectează” pe domnul Alfonso, săvârşind greşeli de neiertat: „a-ţi făcut”, „î-ţi lipseşte”. Corect: aţi făcut (noi am făcut, voi aţi făcut, ei au făcut ), îţi lipseşte (ţie îţi lipseşte).
  Cum să mai ai o seară bună cu astfel de cunoscători ai limbii române?!

 2. Hmm … Or fi vilele ,,dichisite” dar, ce se află în fața lor, lasă de dorit !!! Trotuar denivelat, năpădit de iarbă, stâlpul ( cu bec ), ruginit, iarba netăiată !!! Ce ‘naiba, puteați fotografia alt loc, nu maidanul ăsta !!!

Lasă un răspuns