Umpluți de respect, dar… concediați

plen CJT

Aleșii județeni au aprobat, cu majoritate de voturi, concedierea directorilor fostelor ADETIM și Direcția de drumuri și poduri județene Timiș, structuri cu personalitate juridică desființate prin noua organigramă a consiliului județean, aprobată acum o lună.

Atât lui Sergiu Bălașa (directorul ADETIM), cât și lui Gheorghe Tătar (directorul Direcției de drumuri) li s-au propus posturi în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș, conform legii, dar cum nici unul dintre ei nu și-a exprimat acordul pentru numirea în noile posturi, cei doi au fost concediați, conform procedurilor în vigoare.

O parte a consilierilor a dorit să atragă atenția că lipsa de performanță din ultimii ani a celor două structuri desființate nu poate fi pusă doar în responsabilitatea celor doi directori. Marian Vasile a lăudat rezultatele anterioare ale ADETIM (reabilitarea Bastionului Theresia și deponeul ecologic de la Ghizela) și a atras atenția că există riscul ca și alți specialiști să plece.

Președintele CJT, Sorin Grindeanu, a precizat că orice funcționar care pleacă din instituție este o pierdere. Mai mulți aleși le-au mulțumit celor doi directori (de altfel, absenți de la ședință) pentru activitatea lor în slujba consiliului județean, dar finalul a fost că majoritatea a decis să-i concedieze.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns