O localitate bănăţeană vrea să devină staţiune balneară. Se forează deja la o adâncime de peste 500 de metri

oravita 1

O localitate bănăţeană vrea să devină staţiune balneară. Se forează deja la o adâncime de peste 500 de metri. Este vorba despre Oraviţa, unde primarul Dumitru Ursu are cu un plan ambiţios, oferind astfel o nouă perspectivă oraşului pe care-l conduce.

În prezent, primăria efectuează operaţiuni de foraj la o adâncime de peste 500 de metri pentru a analiza proprietăţile curative şi termice ale apelor minerale şi termale din zonă. Se pare că Oraviţa are apă termală la peste 35Cº, care ar putea fi folosită atât în scopuri medicale, cât şi pentru încălzire, potrivit CAON.RO.

Ursu îşi doreşte ca lumea să înţeleagă că această transformare nu se va face peste noapte şi că este un proiect de durată: „Dar pornim la drum încrezători şi sunt convins că vom reuşi să facem din Oraviţa o destinaţie de turism balnear în viitor“.

Foto: CAON.RO


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O localitate bănăţeană vrea să devină staţiune balneară. Se forează deja la o adâncime de peste 500 de metri

  1. Abureli de prostit poporul inaintea alegerilor din iunie 2020! Acelasi individ care a refuzat ca drumul Oravita – Stamora Moravita sa fie modernizat, reabilitat total si sistematizat preferand doar cosmetizare prin carpeala de asfalt la intrarea in localitate si doar pe catva km, pentru ca vin alegerile locale si un santier de 2 ani nu ar fi adus destule voturi in aceata vara. Apropo ce se mai aude de strandul pe campul de la marginea localitatii, este putin in faliment?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *