Televiziunea Română a devenit partener principal al Asociației Timișoara 2021

Societatea Română de Televiziune a semnat, joi, în calitate de broadcaster oficial și partener media principal, un protocol de colaborare cu Asociația Timișoara 2021, pentru promovarea proiectelor și manifestărilor din programul cultural în 2020 – 2021.

Eevenimentul a fost transmis în direct de Televiziunea Română, iar despre viitoarea colaborare au vorbit Simona Neumann, directorul executiv al Asociației Timișoara 2021, Doina Gradea, președintele director general al SRTV, Nicolae Robu, primarul Timișoarei, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, Adrian Păduraru, reprezentant al Ministerului Culturii, și Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest.

„Este, în primul rând, un parteneriat care ne onorează, fiind vorba despre televiziunea publică, și vă mulțumim foarte mult, doamnă președinte director general Doina Gradea, că v-ați alăturat acestui proiect care nu este doar al Timișoarei, ci un proiect de țară. Timișoara va reprezenta România în Europa în anul 2021. Parteneriatul cu TVR reprezintă pentru Timișoara 2021 posibiltatea de a fi vizibilă atât în plan național, cât și internațional. Pentru că acest parteneriat începe acum și se va termina în prima parte a anului 2022, echipa Timișoara 2021 va avea ocazia să lucreze împreună cu cea a TVR, deci să învățăm multe unii de la ceilalți, ceea ce este un mare câștig”, a declarat, la semnarea protocolului, Simona Neumann, directorul executiv al Asociației Timișoara 2021.

„Este o onoare, o mândrie pentru Televiziunea Română să fie partener media principal pentru acest eveniment atât de important pentru întreaga Românie, nu doar pentru Timișoara, și să se alăture echipei pentru promovare. Televiziunea Română este pregătită să facă față unei atât de mari provocări și mândră de a arăta o parte din România culturală tuturor cetățenilor din Uniunea Europeană și nu numai”, a spus, la rândul său, Doina Gradea, președintele director general al Societății Române de Televiziune.

Astfel, după semnarea protocolului, toate evenimentele desfășurate sub sigla Asociației Timișoara 2021 se vor bucura de atenție și mediatizare din partea Televiziunii Române.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns