Nepoţii lui Titu Bojin îşi fac încălzirea la consiliul judeţean

adrian pau 4

PSD Timiş va înregistra o înfrîngere usturătoare la viitoarele alegeri locale, când va pierde cei mai mulţi primari din toată istoria filialei.

Profeţia îi aparţine deputatului Pro România Adrian Pau (foto), care a mai făcut o declaraţie interesantă: „Mi-aş dori ca PSD să ia în Timiş 30 la sută, dar am convingerea că se duc la 20 la sută”.

Asta, în condiţiile în care, cu puţine excepţii, filiala a refăcut echipa care câştiga zdrobitor alegerile din 2016.

„Alfred Simonis ar putea revigora filiala, are toate condiţiile, sunt aproape aceeaşi oameni, dar PSD tot va pierde”, a precizat Pau.

Înfrângerea social-democraţilor timişeni ar fi fost şi mai categorică, crede Pau, dacă Sorin Grindeanu nu şi-ar fi anunţat revenirea în PSD, în felul acesta fiind stopat exodul unor primari care erau cu bagajele făcute.

Pro România speră să profite de degringolada PSD şi să obţină în Timiş un post de vicepreşedinte la consiliul judeţean şi unul de viceprimar la Primăria Timişoara. Nu s-au stabilit persoanele respective, dar Adrian Pau a menţionat, aşa, mai mult în treacăt, şi numele lui Titu Bojin, pe care tot el, cu câteva luni în urmă, îl trimisese să-şi plimbe nepoţii. Acum, deputatul Pro România şi-a nuanţat declaraţia, într-un mod foarte savuros.

„Aşa e, l-am trimis să-şi plimbe nepoţii, dar eu mai ştiu pe unde are Bojin nepoţi? Poate că are chiar la consiliul judeţean”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nepoţii lui Titu Bojin îşi fac încălzirea la consiliul judeţean

  1. La cum se exprima in ultimele luni, inclusiv acum, zici ca dl Pau e agentul electoral al PSD Timiș. E plin de nostalgii. Ce conturează ca e la un alt partid…tot pe cei de la PSD ii lauda. Nu pricep de ce nu se reînscrie in PSD?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *