O instituție publică din Timişoara solicită primarului un… inel

Reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Timiș solicită aleșilor locali crearea unor locuri de parcare și a unui nou inel de circulație în zona Stadionului ”Dan Păltinișanu”. Aceștia motivează că în cadrul instituției sunt angajați nu mai puțin de 114 funcționari, la care se adaugă și publicul cu care aceștia lucrează.

Citeşte şi: Liber pe strada Popa Şapcă. Circulaţia s-a deschis în această dimineaţă (video)

”Oamenii vin la serviciu cu mașinile și nu au unde să parcheze. Au fost situații când ne-am trezit cu roțile blocate. Mai folosim parcarea centrului comercial din zonă, dar e neîncăpătoare. Sunt peste 100 de angajați! Curtea din spatele clădirilor se află în administrația Primăriei Timișoara și ar putea fi creată acolo o parcare și chiar un inel de circulație care să ducă la stadion, pentru că strada Negoiu este cu sens unic. Acesta din urmă ar fi util și în cazul în care au loc meciuri sau alte evenimente, pentru că ar fi o scurtătură pentru șoferi”, a declarat Adrian Radu Popa, directorul executiv al DSVSA Timiș.

În plus, numărul mare de angajați ridică o nouă problemă logistică: sala de ședințe este neîncăpătoare pentru aceștia

”Noi avem periodic audite internaționale și chiar și fără acestea, sala de ședințe nu este suficient de mare pentru întreg auditoriul. Am avea nevoie de un amfiteatru. În anul 2004 a fost construită clădirea administrativă, iar în 2009, cea în care funcționează laboratorul. Este greu de crezut că autoritatea națională (ANSVA) ne va aloca noi fonduri pentru alte construcții. Poate putem fi ajutați pe plan local”, a completat Adrian Radu Popa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O instituție publică din Timişoara solicită primarului un… inel

Lasă un răspuns