S-a deschis circulația pe strada Popa Șapcă (video) – UPDATE!

Ziua de vineri-13 a fost cu noroc pentru timișoreni. Dis-de-dimineață, edilul-șef al orașului a fost prezent pe unul dintre marile șantiere, care au dat în ultimii ani multă bătaie de cap în trafic. Pasajul Popa Șapcă a fost deschis pentru circulația rutieră.

„Nu e gata, dar primul strat de asfalt a fost turnat și, prin urmare, ceea ce a mai rămas de făcut este realizarea zidurilor laterale și asta nu încurcă circulația pe două benzi. De fapt, noi vom da în funcțiune patru benzi, la ambele capete, și dinspre Punctele Cardinale, și dinspre noul sens giratoriu din zona Praktiker, dar, în apropierea pasajului, se va produce o îngustare la două benzi, ca să se poată lucra la zidurile laterale.

Este o mare surpriză, una frumoasă pentru timișoreni. A fost un șantier greu, mare, într-o zonă de trafic de maximă intensitate. Evident, pe toată perioada cât a fost total blocată circulația în zonă, ne-a fost greu.

S-a încărcat sensul giratoriu de la Mărăști, dar și mai și a fost că în același interval de timp, pe o anumită perioadă, era închis și Pasajul Jiul, iar de acolo, de asemenea, mașinile au ajuns tot în sensul giratoriu de la Mărăști”, a declarat primarul pentru „Orașul Timișoara”.

Este turnat doar primul strat de asfalt, iar în zona acceselor la cămine, la rețelele de utilități, vor fi niște ridicături, pentru că a fost necesar să se construiască o trecere lină peste ele. Asfaltul va ajunge la nivel abia când va fi turnat și stratul final.

Atât de mare a fost surpriza pusă la cale de conducerea municipalității, încât la intrarea pe stradă dinspre Punctele Cardinale șoferii nici nu îndrăzneau să pătrundă. A fost nevoie ca însuși primarul Timișoarei să se pună în postura de agent de circulație și să-i îndemne pe conducătorii auto să intre pe Popa Șapcă.

Poate un anunț prealabil către toată mass media ar fi fost mai potrivit și ar fi dus vestea încă din zori, scutind orașul de încă o dimineață aglomerată în trafic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns