O fruntașă useristă, licențiată în Drept, este noua șefă a medicilor școlari din Timișoara

O fruntașă useristă, licențiată în Drept, este noua șefă a medicilor școlari din Timișoara

Serviciul Asistență Medicală Școlară al Primăriei Timișoara are, începând de marți, 22 februarie, un nou director. Câștigătoarea concursului organizat de municipalitate pentru ocuparea postului lăsat liber de fostul director, liberalul Ciprian Trocan, este Diana Amza, membră a Biroului Județean Timiș al USR.

O fruntașă useristă, licențiată în Drept, este noua șefă a medicilor școlari din Timișoara

Lugojeancă de origine, Diana Amza este licențiată în Științe Juridice la Facultatea de Drept din cadrul UVT și are un master în Drept Comunitar (European Law) la aceeași facultate.

Cunoaște trei limbi străine: engleza, franceza și italiana. Pasionată de sport, doamna Amza a fost membru al Consiliului Executiv al Asociației Internaționale de Ultramaraton și președintele Subcomisiei de Ultraatletism.

CITEȘTE ȘI: De necrezut! Pensionarea unui angajat din Prefectura Timiș a lăsat lumea fără titluri de proprietate

De asemenea, Diana Amza este președinte al Asociației Club Sportiv Super Sports Club și director general la o firmă privată de organizare de evenimente și promovare a unui stil de viață sănătos.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “O fruntașă useristă, licențiată în Drept, este noua șefă a medicilor școlari din Timișoara

  1. Nu punem la indoiala calitatile doamnei, intrebarea care persista este doar legata de modul in care se fac asa zisele concursuri pentru ocuparea unor functii.

  2. Foarte bine ar fi minunat un medic pediatru să cîștige un concurs la șefia juriștilor din primarie.la concursurile astea nu trebuie sa ai habar despre obictul muncii pe care o gestionezi.ps de fapt am auzit un sef de birt pus manager la un spital prin Moldova.

  3. Intrebare cum poate o licentiata in drept sa fie sefa peste medicii si asistentele din cabinetele scolare ? Un doctor nu era mai potrivit ? Ma rog poate doamna va face ordine si pe la medicina scolara unde sunt destui care incaseaza salariul degeaba . Si aicia ma refer la multi doctori si asistente care freaca menta prin aceste asa zise cabinete medicale scolare . Unde nu desfasoara nici macar 20 % din programul de lucru activitate medicala incaseaza doar salariul de cadre medicale . Daca tot am vorbit de program de lucru poate noua doamna director va trece si la niste controale in teren privind programul de 8 ore care in multe cazuri este doar pe hartie .

  4. Mi se pare corect ca cei buni sa fie de la USR.Majoritatea vin din mediul privat. Partidele vechi și-au epuizat ,,specialiștii „

  5. Să fie în hibernare profundă parchetele, DNA, DIICOT din Timișoara și din toată țara? Până când orice ilegalități ale useriștilor mai trec nebăgate în seamă, cum subliniază direct sau prin psihologie inversă comentatorii?

Lasă un răspuns