O femeie declarată moartă a început să bată în sicriu în timpul înmormântării. Cum au găsit-o când au deschis capacul (video)

sicriu

O femeie declarată moartă a început să bată în sicriu în timpul înmormântării. Cum au găsit-o când au deschis capacul (video)

Un moment șocant a avut loc în timpul funeraliilor unei femei din Peru. În timp ce era condusă pe ultimul drum, familia a auzit cum aceasta a început să bată în capacul sicriului, ca să anunțe că este încă în viață, potrivit Daily Mail.

Rosa Isabel Cespede Callaca, în vârstă de 36 de ai, a fost declarată moartă după ce a fost implicată într-un grav accident rutier, în care a decedat cumnatul ei, iar nepoții săi au suferit răni severe.

Rudele ei s-a strâns pentru pentru înmormântare în urmă cu câteva zile. L-a un moment dat au auzit zgomote din sicriu, iar când au deschis capacul au găsit-o pe femeie cu ochii deschiși și respirând cu greu.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru, victima propriilor producții tv: ”Pe Mama Natură eu am inventat-o, iar pe maneliști tot eu i-am adus la tv!”

O filmare arată o câțiva polițiști care transportau sicriul printr-o mulțime, până la o camionetă și apoi pe femeie în coșciug, înconjurată de medici.

„A deschis ochii și era transpirată. M-am dus imediat în birou şi am sunat la poliţie”, a declarat Juan Segundo Cajo, un angajat al cimitirului.

Rosa a fost transportată imediat la un spital din apropiere, unde a fost conectată la aparate. Medicii au confirmat că femeia avea semne vitale, iar condiția ei s-a îmbunătățit ușor după ce a primit îngrijiri medicale, dând speranțe familiei că poate avea loc un miracol.

Însă starea ei s-a deteriorat rapid și a murit după câteva ore.

„Vrem să știm de ce a reacționat nepoata mea ieri, când o duceam să fie îngropată. Avem videoclipuri în care ea împinge și atinge sicriul”, a spus nervoasă una dintre mătușile femeii.

S-ar fi ajuns în această situație după ce medicii de la Spitalul din Ferrenafe, unde fusese femeia a fost dusă după accident, nu și-au dat seama că aceasta este în comă și au crezut că a murit.

Poliția investighează acum dacă personalul spitalului a luat-o pe Rosa de pe aparatele de susținere a vieții, a declarat-o moartă și a trimis-o la morgă fără o examinare adecvată pentru a verifica dacă era de fapt moartă, conform stirileprotv.ro.

Poliția investighează acum dacă personalul spitalului a deconectat-o pe Rosa de la aparate, a declarat-o moartă și a trimis-o la morgă fără o examinare adecvată, pentru a verifica dacă era cu adevărat moartă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *