O familie din Timiş a fost terorizată în trafic de un şofer inconştient! Video

O familie din Timiş – doi adulţi şi doi copii minori – a trăit coşmarul vieţii, după ce un şofer inconştient a terorizat-o în trafic. Doamna ne-a trimis un e-mail în care a povestit clipele de groază prin care au trecut:

„S-a întâmplat sâmbătă (09.09.2017), între orele 21:30 – 22:00. Veneam pe drumul dinspre Vama Cenad spre Timişoara. Imediat după calea ferată dintre Lovrin şi Şandra, a apărut o maşină care circula foarte aproape în spatele nostru, cu faza lungă, presându-ne efectiv. Apoi, ne-a depăşit şi a frânat brusc în faţa noastră, rămânând pe loc, puţin de-a curmezişul drumului. Soţul meu a reuşit cu greu să o evite. Am intrat în balans, era să ne dăm peste cap, dar ne-am redresat şi am mers mai departe. Ne-a fost frică să oprim, fiind şi cu doi copii. Am văzut în acele fracţiuni de secundă doar faptul că maşina era de culoare gri şi avea numărul TM 25 NAN.

Ulterior acel şofer s-a luat din nou după noi şi a continuat să ne şicaneze, circulând la intimidare în spatele nostru, cu faza lungă (vedeţi imaginile), pe o distanţă de câţiva kilometri, până în Becicherecu Mic, când a ieşit de pe şosea. Doresc să fac publică întâmplarea pentru ca organele abilitate să se autosesizeze şi să ia măsurile cuvenite împotriva acestui iresponsabil care ne-a pus viaţa în pericol. Probabil că oricând ar putea proceda la fel, iar alţii nu vor mai avea norocul nostru”.

Din păcate, imaginile trimise de femeie nu sunt concludente, dar se vede că o maşină rulează foarte aproape în spatele alteia, cu luminile de fază lungă aprinse.

Doamna ne-a mai precizat în e-mail că va depune o plângere la poliţie în care va solicita identificarea şoferului, misiune uşor de îndeplinit, am spune noi, dacă luăm în calcul faptul că scenele relatate ar trebui să fi fost înregistrate de camerele de luat vederi din localităţile aflate pe traseul unde s-a derulat incidentul: Şandra, Biled şi Becicherecu Mic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

8 Comments
Tina 14 septembrie 2017
Stiu masina, eu locuiesc in Becicherecul Mic si stiu numarul si masina pt ca am avut exact aceeaai pb ca si doamna. E un om groaznic insa eu am terminat mult mai simplu dupa ce m-a agresat un trafic am pus frana si am oprit pe drum pt ca puteam continua sa merg si eram orbita de farurile lui. M-a depasit sunând continuu iar la fm logistic am tras pe dreapta sa scap de el ca nu se putea altfel. Pacat este ca politia sta la metro in sens doar ziua pt a prinde soferii care depasesc viteza dar nu se ocupa de siguranta soferilor. Politia e cea mai de vina pt ca desi trebuie sa asigure siguranta, tot ce fac ei e sa asigure amenzi
Banatean 11 septembrie 2017
Putem spune ca a fost vorba de sansa. Aduceti-va aminte de incidentul cu cei trei gabori de la Pitesti ce au coborât cu bâtele, din fericire politistul motociclist le-a scos democratia din cap. La fel de bine agresorul/rii puteau sa blocheze drumul ala punând masina de-a latul drumului: totul se întâmpla între doua localitati, noapte, politie ioc, trafic rutier ioc. Geamul lateral nu rezista la lovitura de bâta, ce drac faceai daca te lua la bataie? Mai bine faceti-le loc si lasati-i sa treaca, duca-se învârtindu-se, poate le arde mamaliga pe foc sau se grabesc sa bea o bere noroc.
popa sapca 11 septembrie 2017
Cand era in spatele tau foarte aproape trebuia sa pui frana puternica sa dea in tine. Asa doar el e pasibil de amenda, trebuia sa pastreze distanta.
Marius 10 septembrie 2017
La puscarie cu criminalul idiot ! Sau, si mai bine, poate il aranjeaza careva in trafic, sa fie linistit...pt mult mai mult timp.