O explicație fabuloasă:Titu Bojin nu mai e director la ”Ape” pentru că așa a vrut el!

titu bojin 2
Titu Bojin nu va mai fi șef la Administrația Bazinală de Apă Banat, instituție la cârma căreia s-a aflat vreme îndelungată. Locul său va fi preluat de Caius Mihai Parpală, șef al Sistemului de Gospodărire a Apelor Arad.
Bojin rămâne, însă, în cadrul structurii actuale, urmând a îndeplini funcția de director adjunct. Înlocuirea sa este destul de explicabilă, întrucât îi expirase mandatul de director și era greu de crezut că Bojin, cu toată influența și persuasiunea sa, va reuși să mai obțină o prelungire în condițiile în care avem o altă guvernare, care are alte obligații și orientări.
Cu toate acestea, Titu Bojin a oferit o altă explicație publică, una de-a dreptul fabuloasă: ”Eu am făcut cerere de pe funcția cu numărul unu pe funcția cu numărul doi, pentru că urmează să intru în campania pentru președinția Consiliului Județean Timiș. Mutarea se va face cu acordul meu”.
Pe scurt, Titu Bojin a vrut să transmită, astfel, un mesaj de forță, acela că rămâne un învingător și că dacă a trebuit să facă acum un pas în spate, a fost pentru că așa a vrut el. Este o explicație interesantă, dar pe care foarte mulți o vor crede.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “O explicație fabuloasă:Titu Bojin nu mai e director la ”Ape” pentru că așa a vrut el!

  1. Dar nu era normal să treci in pensie caci si asa cit ai condus au secat riurile,a disparut nisipul si balastrul ,iar cu sumele imense din bugetul instituției mare lucru nu se vede.

  2. Si care-i problema. O sa ajunga din nou seful judetului -Number one – ceva peste pe-aici, ceva pieste pe acolo, si totu-i binie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *