O destinație turistică de vis, „arhipelagul paradis”, s-a redeschis doar pentru turiștii cu test pozitiv de Covid-19

arhipelag

Ape turcoaz, plaje cu nisip care pare de aur și delfini care înoată aproape de mal – așa arată arhipelagul Fernando de Noronha de pe coastele Braziliei, unul dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din lume, iar acum este deschis din nou – dar doar pentru cei care au avut deja Covid-19, relatează CNN.

CITEȘTE ȘI: Cele mai recente date privind epidemia de coronavirus. În Timiș sunt 45 de cazuri noi depistate în 24 de ore. Situația la nivel național

Fernando de Noronha, locul unde poate fi găsită Baia do Sancho, numită cea mai bună plajă din lume, se va deschide din nou pentru turiști începând de săptămână viitoare, conform autorităților locale din statul brazilian Pernambuco.

Pentru a putea călători în acest arhipelag, însă, toți turiștii trebuia să facă dovada că au avut deja Covid-19.

„Pentru a sosi în arhipelag, turistul va trebui să facă dovada unui test pozitiv PCR pentru Covid-19 care este vechi de cel puțin 20 de zile sau un rezultat de test serologic care arată prezența anticorpilor împotriva noului coronavirus”, a spus administratorul arhipelagului, Guilherme Rocha, în cadrul unei conferințe de presă susținute joi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns