O comună timişeană îşi schimbă total înfăţişarea

Investițiile anului 2017 într-o comună timişeană sunt axate în special pe detalii. E și firesc, având în vedere că urbanizarea localității se apropie de final.

Astfel, administrația locală vine în completarea proiectelor de infrastructură derulate, ocupându-se de amenajarea de parcări în zonele din localitate unde se află cei mai importanți agenți economici.

Se continuă cu realizarea de trotuare în partea Periamului cunoscută ca Satu Nou și, de asemenea, se va acorda atenție peisajului stradal, spațiilor verzi și parcurilor.

Ca și în alte unități administrative rurale, având vedere că următorii ani vor fi dedicați înfrumusețării localității, respectiv amenajărilor peisagistice, la Periam urmează să aibă loc o dezbatere, atât în consiliul local, cât și cu cetățenii.

În urma acestei consultări se va decide soarta pomilor fructiferi stradali și a micilor livezi din fața caselor, aflate pe domeniul public. Cei „bătrâni” au șanse să fie înlocuiți cu arbori ornamentali, dar acest lucru îl vor decide cetățenii și aleșii lor.

1 Comments
rebel 9 iunie 2017
Primar demn de toata lauda!Felicitari domnule Dumitrascu!