O comună din vestul țării intră sub restricții pentru 14 zile

O comună din vestul țării intră sub restricții pentru 14 zile

O comună din vestul țării intră sub restricții pentru 14 zile. Măsurile au fost dispuse în urma şedinţei extraordinare a CJSU, convocată vineri de prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, la sediul Palatului Administrativ, în baza raportării transmise în 3 septembrie 2021 de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin!

În cadrul şedinţei a fost adoptată Hotărârea nr. 95/03.09.2021 privind constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată la 14 zile, conform datelor preluate de pe Alerte ms.ro în data de 03.09.2021 şi dispunerea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul UAT Caraşova, județul Caraș-Severin, conform HGR nr.826/2021.

CITEȘTE ȘI: Povestea medicului care și-a salvat pacienții și colegii de virusul ce a făcut victime în propria familie

Hotărârea a fost adoptată din cauză că în această localitate se înregistrează o incidenţă cumulată la 14 zile de 2,1/1000 de locuitori şi se impun măsuri de restricţie conform HGR nr. 826/2021. Astfel, este obligatorie purtarea măştii de protecţie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în spaţiile publice aglomerate, această obligativitate nefiind valabilă la locurile de muncă în spaţii închise, dacă sunt maximum 10 persoane, conform caon.ro.

Măsurile intră în vigoare din 4 septembrie şi sunt valabile până în 17 septembrie.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns