O comună din Timiş va avea propria platformă pentru deşeuri. Serviciul va fi gratuit

lenauheim 10

O comună din Timiş va avea propria platformă pentru deşeuri. Serviciul va fi gratuit pentru localnici! Consiliul Local al Comunei Lenauheim a adoptat, în acest sens, o hotărâre privind alocarea unei suprafețe de teren de 2.443 metri pătrați pentru înființarea unei platforme de colectare separată a deșeurilor din comună.

Serviciul va fi gratuit, iar spațiul va fi amenajat conform legislației privind regimul deșeurilor, astfel încât localnicii să poată depozita resturi care le prisosesc în gospodărie. Din bugetul local al comunei urmează a fi realizată împrejmuirea, betonarea și achiziționarea recipientelor pentru colectarea deșeurilor. De asemenea, executivul primăriei lucrează la adoptarea unui regulament privind funcționarea spațiului respectiv.

”În acest fel, oferim populației posibilitatea de a se debarasa, fără plată, de deșeuri de hârtie și carton, sticlă, metal, materiale plastice, lemn, electrocasnice, mobilă sau saltele”, a declarat primarul Ilie Suciu.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O comună din Timiş va avea propria platformă pentru deşeuri. Serviciul va fi gratuit

  1. Mai sunt si primari destoinici prin Romania. Altii toaca bugetul pe gulasuri,pe aranjamente ,sa-si puna beizadelele analfabete pe posturi grase,prin ministere si pe la judete.Interesant este ca naivii ii aleg mandate fara numar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *