O comună din Timiş are toate șansele să devină o entitate demnă de mileniul III

Până în 2019, o comună din Timiş are toate șansele să devină o entitate demnă de mileniul III. Cel puțin așa titrează foaia locală, editată de primărie, vizavi de acest subiect. Pe teren am surprins și noi echipa care lucrează pe o stradă, devenită șantier.

În fapt, în această comună, Beba Veche, se derulează, în colaborare cu unitatea administrativă vecină Dudeștii Vechi, un proiect integrat, finanțat cu bani europeni, pe măsura 3.2.2.

De menționat că investiția este întârziată, ea provenind din perioada de programare anterioară, fiind acum reluată, după ce a primit dispensă de derulare. Primarul Ioan Bohancanu crede că, împreună cu membrii consiliului local, în privința introducerii canalizării a luat cea mai bună decizie, în ciuda împotrivirii unor localnici.

După finalizare și aceștia se vor putea convinge de beneficiile pentru nivelul de viață pe care le aduc utilitățile.

După ce lucrările vor fi finalizate, pe străzile unde investiția la rețele a fost terminată, se va face, în următorii doi ani, în cadrul aceluiași proiect, și asfaltarea, fiind prevăzută pe 6,1 kilometri. Întâi vor fi modernizați doi kilometri de străzi la Cherestur, apoi cei 4,1 kilometri prevăzuți a se executa la Beba Veche.

Aceasta este realitatea investițională din zona publică în vestul extrem al țării și edilul-șef își asigură concetățenii că vor mai urma și alte lucrări de infrastructură.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O comună din Timiş are toate șansele să devină o entitate demnă de mileniul III

  1. Ho, nu te grabi asa ca n-o intrat mileniul in sac. mai is 983 de ani pana se gata. Domnii si-or propus obiectivul asta cu termen inainte de jumatea mileniului. Mai exact, la 2499 toamna.

Lasă un răspuns