O comună din Timiş aşteaptă anul… 2021! Care este motivul

dudestii noi

Pentru că distanţa dintre capitala Banatului şi comuna cu pricina este de doar câţiva kilometri, edilul-şef al acesteia a organizat mai multe grupuri de lucru şi întâlniri pentru a profita de evenimentul ce va avea loc în 2021 -Timişoara Capitală Europeană a Culturii.

„Suntem siguri că în oraşul de pe Bega, în acea perioadă, unităţile de cazare vor fi arhipline, iar în acest context ne-am gândit că am putea asigura locuri pentru turiştii care vor veni. În comuna noastră există deja două pensiuni şi sperăm că în curând se vor dezvolta şi alte spaţii de primire”, a spus Alin Nica, primarul comunei Dudeştii Noi.

În altă ordine de idei, edilul-şef intenţionează să organizeze şi un festival, care în timp să devină tradiţional şi să atragă tot mai mulţi turişti.

„Nu am exclus nici organizarea de tabere de creaţie, de sculptură, pictură şi literatură. Chiar şi manifestările sportive vor fi interesante pentru acest eveniment. Am demarat construirea unei săli de sport, cu o arhitectură nouă (alta decât cea cu care suntem obişnuiţi), iar pe lângă aceasta, în comună mai avem o arenă de sport acoperită”, a precizat Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *