O comună de lângă Timișoara se pregătește de alegeri. E haos mare!

Trei milioane de euro și 100 de parcele, prețul corect pentru eliminarea a șapte consilieri dintr-o comună periurbană

E scandal mare într-o comună de lângă Timişoara, unde primarul nu se mai înțelege cu consilierii locali. Lucrurile au degenerat într-un asemenea mod încât s-a solicitat dizolvarea consiliului local și organizarea de noi alegeri.

Se întâmplă la Săcălaz, unde cel care a făcut acest lucru este chiar primarul comunei, Nicu Viorel, care s-a adresat în acest sens instanțelor de judecată. Deja, a fost stabilit și un termen, la sfârșitul lunii septembrie, când judecătorii ar putea decide dacă vom avea alegeri parțiale la Săcălaz.

De ce s-a ajuns aici? Primarul nu a reușit să realizeze un dialog cu consilierii locali, fapt pentru care vrea să se descotorosească de aceștia. Cătălin Pânzariu, consilier local PNL, spune că, de cele mai multe ori, forul local se întrunea ”de îndată”, adică doar atunci când primarul dorea să treacă anumite proiecte ”cu dedicație”, pentru care nu existau avizele necesare.

”Domnul primar nu respectă legea. Tot ceea ce se face e ilegal, fără avize, fără documente. Acum, e dreptul lui să ceară dizolvarea consiliului local, să vedem ce va decide instanța”, spune consilierul Cătălin Pânzariu.

Primarul Nicu Viorel, ales din partea PMP, nu a dorit să comenteze situația.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O comună de lângă Timișoara se pregătește de alegeri. E haos mare!

  1. Problema e ca noul primar a desfiintat Primaria SRL si multi taietori de frunza la caini au ramas fara leafa ,altora primaria le platea curentul,gazul,ba le-a mai dat si cate 2-3 terenuri pe legea 15/2003 pe care bineinteles le-au vandut .Alta problema e cu vechii angajati care au fost in administratia Todasca si nu pot accepta ca s-a schimbat regulile daca cumva cade primarul si vine unul pe gustul lor vor da petrecere asa au facut cand a murit fostul primar Campeanu au facut chef de bucurie ca au scapat de el 

Lasă un răspuns