O comună de lângă Timişoara atrage tot mai mulţi timişoreni. 350 de parcele au fost deja atribuite unor tineri

În ultimii ani, o comună din apropierea Timişoarei se află într-o continuă expansiune. Tot mai mulţi timişoreni au fost interesaţi să renunţe la beneficiile oraşului, în favoarea unui loc liniştit, situat la câţiva kilometri de oraşul de pe malurile Begăi.

Cartierul nou al comunei Giarmata, unde cei nou-veniţi au primit parcele între 600 şi 800 de metri pătraţi pentru a-şi ridica o casă, se află în plină etapă de dezvoltare. Cele 350 de parcele au fost deja date tinerilor, însă, potrivit lui Virgil Bunescu, primarul comunei, unii dintre cei care au intrat în posesia suprafeţelor de teren nu şi-au respectat obligaţiile.

„Mai avem încă o sută de solicitări. Dacă beneficiarii parcelelor nu-şi vor respecta termenii contractuali, vom fi nevoiţi să reziliem contractele încheiate”, a spus Virgil Bunescu.

În cel mai scurt timp, în cartierul nou al comunei se vor realiza lucrări importantede infrastructură, dintre acestea amintind introducerea în subteran a cablurilor de curent electric şi finalizarea gazului metan.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns