O canadiancă la Politehnica Timişoara

O canadiancă la Politehnica Timişoara

În ultima zi de transferuri, Politehnica Timişoara a perfectat mutarea jucătoarei Tristan Corneil, o canadiancă în vârstă de 29 de ani, ajunsă în România zilele trecute. Aceasta evoluează pe postul de fundaş central, acoperind şi flancul stâng al apărării.

Corneil şi-a început cariera la University of Fraser Valley din Canada, iar după un sezon petrecut la Calgary Foothills din United Women’s Soccer a făcut pasul în Europa. După două sezoane în Suedia la Telge United şi IFK Kalmar, din Division 1, respectiv, din Elitettan, Tristan Corneil a jucat din 2020 la FC Gintra Universitetas, alături de care a participat două sezoane la rând în UEFA Women’s Champions League. În 2022 a evoluat la Vorskla Poltava, în Ucraina, participantă la rândul ei în UWCL, echipă de la care a plecat din cauza războiului.

„Din momentul în care am ajuns la Timişoara, la Poli, toată echipa, staff-ul, dar şi cei din conducere m-au făcut să mă simt binevenită şi inclusă. Sunt încântată de această nouă provocare şi voi face tot ce pot să ajut echipa să câştige meciuri şi, în final, campionatul. Aştept cu nerăbdare să petrec mai mult timp cu fetele, să le cunosc mai bine, dar şi să explorez acest oraş care, din ce am văzut până acum, mi se pare frumos”, a declarat Tristan Corneil. Politehnica

CITEŞTE ŞI: Au fost restaurate imaginile golului pe care Maradona îl considera cel mai frumos din cariera sa / ”Când am împins mingea în plasă, erau toți culcați la pământ, în linie” / Înregistrarea a fost găsită în 2013 și a fost restaurată timp de 3 luni (video)

Timişoara ocupă prima poziţie în clasamentul Ligii I de fotbal feminin, cu 36 de puncte acumulate.

Următorul meci în campionat al echipei alb-violete este programat în data de 18 martie, pe teren propriu, împotriva grupării AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (etapa a 2-a din play-off).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *