O butelie cu gaz a explodat într-un apartament. Sunt două victime!

Tragedie în nord-vestul țării: un copil de aproape doi ani a murit în condiții suspecte

Două persoane au suferit arsuri grave după ce o butelie a explodat într-un apartament al unui bloc. Deflagraţia s-a petrecut pe strada Semenicului, din oraşul cărăşean Bocşa.

Imediat, o persoană a sunat la 112, iar două ambulanţe au intervenit la faţa locului şi au transportat victimele la UPU Reşiţa.

În urma exploziei, au fost afectate parterul şi etajele I şi II, fiind sparte geamurile de la locuinţe, dar şi câţiva pereţi au fost deterioraţi.

Alte circa 20 de persoane au fost evacuate din bloc.

„Imediat după orele prânzului, la Serviciul de urgenţă al Spitalului Judeţean Reşiţa au fost aduşi doi pacienţi din Bocşa, victime ale unei explozii. Pacienţii sunt soţ-soţie, în vârstă de 51 de ani şi, respectiv 39 de ani, şi au fost aduşi cu arsuri de gradul II şi gradul III. Cel mai afectat este bărbatul, având arsuri pe o suprafaţă a corpului de până la 45%, în timp ce soţia are arsuri pe o suprafaţă de 18% din suprafaţa corpului. Se pare că sunt afectate şi căile respiratorii superioare, iar în aceste condiţii se fac demersurile pentru a fi transferaţi la Clinica de arşi din Timişoara”, a afirmat Violeta Florea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Inspecţia de Stat în Construcţii va stabili dacă a fost sau nu afectată structura de rezistenţă a imobilului.

Foto: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *