Nuntă cu cafteală şi o maşină spartă la Timişoara

masina sparta

Duminică, în jurul orelor 5, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui scandal. Incidentul s-a petrecut la un restaurant situat în Timişoara, pe bulevardul Liviu Rebreanu.

Patru tineri, care erau invitaţi la o nuntă, l-au agresat pe un altul, şi el participant la eveniment.

La faţa locului jandarmii, au identificat persoana agresată, care prezenta mai multe tăieturi la o mână, şi au observat un autoturism cu luneta spartă.

Cel caftit a spus că fost lovit cu pumnii şi cu picioarele, dar şi tăiat cu o sticlă spartă, de cei patru tineri pe care îi cunoaşte şi care au fugit până la intervenţia jandarmilor, totul pornind de la o neînţelegere mai veche.

După ce l-au bătut, aceştia i-au spart şi luneta la autoturismul proprietate personală cu care venise la nuntă.

„În urma declaraţiilor celor prezenţi, agresorii au fost identificaţi ca fiind tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani domiciliaţi în localităţile Rudna şi Crai Nou din judeţul Timiş.
Jandarmii le-au întocmit agresorilor acte de constatare privind infracţiunile de lovire, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, care au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Jandarmeria Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nuntă cu cafteală şi o maşină spartă la Timişoara

Lasă un răspuns