Numărul bolnavilor și al celor uciși de COVID-19 crește îngrijorător

Coronavirus: Bilantul zilei de 11 septembrie

Timișul a înregistrat, astăzi, 2.829 de cazuri de COVID-19, de la începutul epidemiei. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, în momentul de față sunt active nouă focare de îmbolnăvire. Este vorba de Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Lugoj, unde au fost confirmate 71 de cazuri, compania Continental cu 46 de cazuri, Inspectoratul de Poliție cu 19 cazuri, Căminul pentru persoane vârstnice „Inocențiu Klein” cu 16 cazuri, cofetăria Codrina cu 14 cazuri, compania Valeo cu 11 cazuri, Spitalul Județean și Profi, cu patru cazuri fiecare, și Mahle cu trei cazuri.

Două decese, înregistrate astăzi în Timiș

În Timiș, astăzi, au fost confirmate cu COVID-19  22 de persoane (Timișoara – 11, Lugoj – unul, Ghiroda – trei, Sânandrei – trei, Șandra – unul, Peciu Nou – unul, Beba Veche – unul, Giroc – unul.

Numărul de persoane internate în spitalele COVID-19 din Timiș era,astăzi, de 136, dintre care 13 în stare gravă, la Terapie Intensivă.

În total, de la începutul epidemiei, 137 de timișeni confirmați cu infecție cu noul coronavirus au murit, două decese fiind înregistrate astăzi.

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 95.014  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 40.307 pacienți au fost declarați vindecați și 12.228 de pacienți asimptomatici au fost externați la zece zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.150 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2 (COVID–19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 431 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *