Un timișorean vindecat de coronavirus povestește prin ce a trecut. „Virusul există și nu m-a plătit nimeni să spun asta, ba chiar aș fi plătit eu doar să scap de el”

COVID 3 1

Timișoreanul Nicu Manolescu a povestit, pe pagina de Facebook, prin ce a trecut în cele 25 de zile în care a fost internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus:

„În sfârșit acasă! După 25 de zile în spital, 9 teste pozitive, al 10-lea test negativ și analiza din sânge care conține anticorpi COVID-19. După o perioadă lungă și grea de spitalizare, am reușit, cu ajutorul d-nei doctor Monica Cialma și al personalului medical de la Spitalul <<Victor Babeș`>>, cărora, pentru profesionalism și omenia arătată, merită toate mulțumirile din lume, să scap de acest virus. Virus care există și nu m-a plătit nimeni să spun asta, ba chiar aș fi plătit eu doar să scap de el.

Nu știu de unde l-am putut lua, dar sunt bucuros că nimeni din familie sau dintre cunoscuți nu a mai fost infectat. Boala a debutat cu o săptămână înainte de internare, cu frisoane, cu temperatură și o stare de slăbiciune dar… nu credeam că mi se poate întâmpla mie… M-am hotărât să merg la urgențe, acolo, printre alte analize, mi-au făcut și testul COVID, care, după 24 de ore de izolare, a ieșit pozitiv!

La început, a fost un șoc, până la 57 de ani nu am stat internat în spital nici măcar o oră, nu am nicio altă boală cronică, am o viață sănătoasă și totuși m-am infectat. De câteva luni, auzim, o mulțime de lucruri, grave sau mai puțin grave, adevărate sau mai puțin adevărate despre COVID-19, dar atunci când ajungi să te infectezi tu simți… diferit.Oare ce se va întâmpla…?

Spre norocul meu, nu am făcut o formă gravă a bolii, dar nu a fost ușor, fiind sub supraveghere medicală am avut tot timpul siguranța că va fi bine. Am avut colegi de salon (am stat în două saloane și am avut opt colegi) care au făcut forme urâte, cu insufiență respiratorie, tuse, temperatură dar și alții care nu au avut probleme.

În aceste 25 zile de spitalizare, au fost zile bune sau mai rele, am văzut, de la geamul salonului, mașini mortuare care veneau să ridice morții, dar și oameni bucuroși că pleacă sănătoși acasă. Am văzut doar ochii blânzi ai doctorilor și ai asistentelor, cărora aș fi vrut să le strâng mâna, drept mulțumire, și am simțit că am mulți prieteni care sunt alături de mine, cărora le mulțumesc. Mulțumesc familiei, prietenilor, colegilor și tuturor cunoscuților care au fost alături de mine în această perioadă! Vă doresc multă sănătate și să aveți grijă de voi!”, a scris, pe Facebook, timișoreanul Nicu Manolescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un timișorean vindecat de coronavirus povestește prin ce a trecut. „Virusul există și nu m-a plătit nimeni să spun asta, ba chiar aș fi plătit eu doar să scap de el”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.