„Nu suntem respectaţi!”

Tudor Costescu

Problemele financiare cu care se confruntă baschetbaliştii timişoreni sunt tot mai grave. Elevii lui Tudor Costescu sunt în continuare neplătiţi, fiind nevoiţi să aducă bani de acasă pentru a-şi plăti chiriile. Antrenorul Tudor Costescu a rupt tăcerea după înfrângerea suferită pe teren propriu în faţa grupării Phoenix Galaţi, scor 73-79:

„Am pierdut destul de clar un meci disputat pe teren propriu, felicitări adversarilor! Am fost dominaţi în mare parte din meci şi nu sunt foarte multe lucruri de comentat. Se pare că atât am putut de această dată… Eu cred că este important ca lumea să ştie! Vreau să-i felicit pe băieţi că sunt încă pe teren şi că încearcă să facă tot ce pot pentru a se prezenta onorabil.

Este o stare de fapt care devine cronică, nu mai este acută ca acum trei-patru luni. Deja lucrurile o iau pe un drum foarte neplăcut. Este greu să stai cu ei în sală şi în timpul zilei cinci-şase ore şi să te mai poţi uita în ochii lor în condiţiile în care îşi plătesc singuri cazările, utilităţile, cei care mai au bani. Bani personali, adică nu bani din salariu.

Nu avem nimic pentru recuperare. Tot ce se întâmplă facem din banii noştri sau din banii oamenilor din secţie. Simt că nu avem parte nici de respect. Mă aşteptam ca această cădere să apară şi mă bucur că a apărut aşa târziu. Îţi trebuie foarte mult tact şi experienţă ca să ieşi dintr-o astfel de stare, indiferent de ceea ce se va întâmpla de acum încolo”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *