La fosta bază RATT se construiește de zor. Vor fi ridicate blocuri cu apartamente

baza ratt 1

În cele din urmă, pe terenul fostei baze RATT de pe strada Ion Ionescu de la Brad se construiesc locuințe sociale. Inițiativa datează din anul 2008, după ce Primăria Timișoara a vândut cazarma U din Piața Mărăști.

La vremea respectivă era vorba ca pe suprafața respectivă să fie ridicate două tipuri de blocuri, S+P+4E şi S+P+6E, în care ar fi existat 495 de apartamente.

Din varii motive, proiectul nu a mai fost dus la îndeplinire, dar ideea a fost repusă pe tapet acum doi ani, iar terenul a fost încredințat de primărie Agenției Naționale pentru Locuințe.

anl Timisoara

Pe terenul de pe I.I. de la Brad vor fi ridicate patru blocuri cu câte șase etaje, a câte 30 de apartamente, iar primul se află deja în construcție. La el lucrează asocierea de firme Formin și Dacodrin, iar termenul de finalizare a fost stabilit în luna iulie a anului viitor.

Acest prim bloc de locuințe ANL va fi destinat tinerilor medici din Timișoara, el fiind urmat de unul pentru profesori și de încă două pentru alți diverși specialiști.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *