Descinderi masive ale polițiștilor, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este imens

perchezitii

Descinderi masive ale polițiștilor, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este imens. Perchezițiile au loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Alba, Arad, Bihor, Maramureş şi Caraş-Severin, într-un caz cu o pagubă de peste 1,4 milioane de lei, în care sunt vizate 22 de persoane.

Conform Poliţiei Române, poliţiştii din Alba fac 35 de percheziţii în judeţele Alba (7), Arad (8), Bihor (4), Cluj (11), Maramureş ( 2), Mureş (2) şi Caraş Severin (1), la locuinţele a 22 de persoane suspectate de evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată şi la sediile societăţilor comerciale administrate de acestea, anunță News.ro.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2007 – 2012, suspecţii ar fi creat un mecanism financiar prin care ar fi înregistrat în contabilitatea societăţilor administrate cheltuieli nereale, în baza unor documente contabile fictive, emise de către mai multe firme tip „fantomă”. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 1.461.014 lei.

Poliţiştii vor pune în executare 22 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, potrivit stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns