Nu sunt cazuri noi de Covid-19 în Timiș

Bucureşti, Timiş şi Ilfov, pe primele trei poziţii în topul zonelor cu un număr ridicat de noi infectări cu SARS-CoV-2

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, în contextul pandemiei de COVID-19, ne arată că nu a fost confirmată cu această boală, în ultimele 24 de ore, nici o persoană.

În acest interval de timp au fost efectuate 778 de teste, din care 330 de teste rapide.

Azi dimineață, în spitalele din Timiș se aflau internate cu Covid-19 34 de pacienți, din care patru la ATI.

Nu a fost confirmat cu Covid nici un cadru medical și nu s-a înregistrat nici un deces care să se adauge totalului de 1.294 de morți de Covid-19 de la începutul pandemiei.

Aceeași rată mică

Astăzi, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, rata de infectare la o mie de locuitori, în județul Timiș este 0,05.

Nu există localități cu rata de infectare pe 14 zile de peste 3/1.000 de locuitori, nici cu rata de peste 1,5. Rata de infectare în Timișoara este de 0,09 la mia de locuitori.

 

Iar am trecut de o sută de cazuri noi

 

Până azi, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.082.292 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 1.047.246 de pacienți au fost declarați vindecați.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat că în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 109 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, nouă persoane au fost reconfirmate pozitiv.

34.268 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 24-25 iulie au fost raportate de către INSP un deces (femeie), al unei paciente infectate cu noul coronavirus, internată într-un spital din județul Bihor. Decesul a fost înregistrat la categoria de vârstă 70-79 de ani, iar pacienta a prezentat comorbidități. Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 299. Dintre acestea, 34 sunt internate la ATI.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *