Nu mai sunt suficiente teste de salivă în școli pentru săptămâna viitoare. Lui Arafat i se cere graficul de aprovizionare

Raed Arafat are COVID 19

Ministerul Educației a făcut publică o adresă transmisă miercuri secretarului de stat în MAI Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, în care îi solicită acestuia să îi transmită „cu celeritate” graficul de aprovizionare eșalonată a testelor de salivă destinate elevilor, întrucât – spune ministerul – testele distribuite deja se vor epuiza în cursul acestei săptămâni, iar diferența rămasă e insuficientă pentru administrare chiar și pentru ziua de testare de luni.

Totodată, Ministerul Educației îi cere lui Arafat ca, „în măsura posibilului”, livrarea următoarelor teste de salivă să se facă în ambalaje individuale sau în seturi de câte două.

CITEȘTE ȘI: Din 6 elevi timişeni depistaţi pozitiv la testul de salivă, doar unul a fost confirmat şi de PCR

În documentul adresat secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, Ministerul Educației îl înștiințează, invocând datele transmise de inspectoratele școlare județene, că testele de salivă pentru elevi primite până acum au fost deja distribuite integral în școli pentru a fi folosite săptămâna aceasta, iar cele rămase nu acoperă necesarul pentru săptămâna viitoare. În acest sens, îi solicită să transmită cu celeritate graficul de aprovizionare eșalonată cu aceste teste, conform HotNews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns