Nu există o listă a investițiilor prioritare în Timiș, susține deputatul PNL Cornel Sămărtinean

Deși ne aflăm la mijlocul lunii octombrie, în județul Timiș nu se discută nimic despre bugetul pentru 2016. Astfel, după cum susține deputatul PNL Cornel Sămărtinean, nu pot fi cunoscute prioritățile județului, neexistând o agendă publică care să cuprindă aceste priorități.

”După București, Timișoara contribuie cu cei mai mulți bani la bugetul statului și, de aceea, consider că banii trebuie să revină în județ. Pentru ca acest lucru să se întâmple, se impune ca factorii de decizie politici și administrativi, respectiv primarii, consilierii județeni și consilierii locali să-și prezinte în timp util solicitările și propunerile, pentru a putea fi prezentate în comisiile de specialitate ale parlamentului. Autoritățile locale trebuie să vină cu proiecte concrete, pe care deputații și senatorii aleși din Timiș au obligația să le promoveze în parlament. În calitatea mea de deputat, consider că prioritar este interesul cetățeanului și de aceea voi apăra acest interes, folosindu-mă de toate pârghiile legislative pe care mandatul de deputat mi le conferă”, a declarat deputatul PNL.

Sămărtinean a apărut la conferința de presă a PNL Timiș purtând o banderolă, simbol al grevei japoneze în care se află parlamentarii liberali, pentru adoptarea legii votului prin corespondență.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns