Noua organigramă a Primăriei Timișoara e în ”grafic”, adică în instanță. Este contestată și înființarea Administrației pentru Sănătate și Educație

Sindicatul angajaților din Primăria Timișoara îi pregătește un nou proces primarului Fritz

Și noua organigramă a Primăriei Timișoara a fost atacată în instanță, Sindicatul Liber al Salariaților din PMT depunând o acțiune în acest sens. Pe lângă organigramă, este contestată și înființarea Administrației pentru Sănătate și Educație.

Ambele au fost adoptate săptămâna trecută într-un plen convocat ”de îndată”, după ce cu o zi înainte, într-o ședință ordinară, unul dintre proiecte picase, iar altul fusese retras. Sindicatul susține că nu există temei legal pentru a se convoca ședințe ”de îndată” pentru acest gen de situații. De aceea, s-a înaintat o cerere de suspendare la Tribunalul Timiș.

CITEȘTE ȘI: Senatorul Sebastian Răducanu: ” USR încearcă să blocheze scăderea facturilor românilor”

Anterior, sindicaliștii au atacat și vechea organigramă realizată de administrația Dominic Fritz și au avut câștig de cauză. Totuși, în momentul de față, Primăria Timișoara funcționează după o metodă ciudată, în care oamenii au fost angajați atât pe vechea cât și pe noua organigramă, într-un amestec greu de înțeles.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *