Senatorul Sebastian Răducanu: ” USR încearcă să blocheze scăderea facturilor românilor”

Senatorul Sebastian Răducanu: ” USR încearcă să blocheze scăderea facturilor românilor”

Proiectul de lege al PSD privind finalizarea hidrocentralelor din ariile protejate a fost atacat de USR la Curtea Constituțională. Senatorul social-democrat Sebastian Răducanu spune că în acest fel se încearcă blocarea scăderii facturilor românilor:

”USR a atacat, la Curtea Constituțională a României, proiectul de lege al PSD privind finalizarea hidrocentralelor din ariile protejate. În acest fel, USR încearcă să blocheze scăderea facturilor românilor, abordând o tactică absurdă și irațională care nu ajută în niciun fel cetățeanul român.

Fără niciun fel de motiv logic, USR împiedică creșterea capacității României de a produce energie curată și la un preț scăzut. Hidrocentralele Răstolița, Bumbești și Dumitra sunt construite în proporție de peste 90%, așadar demersul USR nu ar îmbunătăți cu nimic protejarea mediului în zonele respective.

CITEȘTE ȘI: Am anticipat, din nou, corect: ANFP a trimis-o în judecată pe tânăra frumoasă și liberă ajunsă șefă peste noapte în primărie

Practic, acești domni foarte bine pregătiți, care au arătat tot ce pot, cât timp au fost la guvernare, consideră că protejează mediul prin abandonarea unor centrale, nu prin punerea lor în funcțiune, cu respectarea normelor de protecție a mediului. O asemenea gândire împiedică dezvoltarea țării și a binelui tuturor”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Senatorul Sebastian Răducanu: ” USR încearcă să blocheze scăderea facturilor românilor”

  1. La veniturile/averile lor-care ar trebui un pic verificate, sa vedem si noi de unde vin si daca sunt legale, daca s-a platit mpozit si taxe pe ele, nu ii intereseaza pretul energiei !
    Daca respectivele venituri nu s-au obtinut legal, atunci la buget cu ele, ca avem destule persoane sarace ca vai de ele.
    Si sa ii vedem atunci ce mai fac !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *