Nouă handbaliști de la SCM Politehnica Timişoara, convocați la naționala de tineret

Nouă handbaliști de la SCM Politehnica Timişoara, convocați la naționala de tineret

Nouă handbaliști de la SCM Politehnica Timişoara au fost convocați la naționala de tineret a țării noastre în vederea pregătirii participării la Men’s 20 EHF Championship, divizia a doua a Campionatului European. Competiția va avea loc la Varna (Bulgaria) în perioada 14-23 iulie.

Cei nouă sunt Claudiu Pal (portar), Alexandru Moldovan, Raul Bote, Robert Câtu, Ianus Dumitrecu, Antonio Bordeanu, Vlad Chira, Alexandru Grad și Darius Bran. Ei se vor prezenta la lot astăzi pentru o săptămână și jumătate de cantonament.

La turneul de la Varna vor participa zece echipe împărțite în două grupe, care vor juca după sistemul „fiecare cu fiecare”. Tricolorii au fost repartizaţi în grupa B, alături de Belarus, Elveția, Ucraina și Kosovo.

Primele două clasate se vor califica în semifinale, însă doar câștigătoarea turneului va promova în grupa de elită a Campionatului European pentru jucători sub 20 de ani.

CITEŞTE ŞI: Cupa României la automobilism: VTM Timiș – Fârdea 2022

În cealaltă grupă sunt Israel, Macedonia de Nord, Lituania, Grecia, Luxemburg și Marea Britanie. În sezonul 2021-2022, SCM Politehnica Timişoara a câștigat titlurile naționale de juniori şi tineret.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *