Noile coșuri de gunoi vor fi instalate în Timișoara în cursul lunii mai. Sunt ignifuge și rezistă la vandalism

Noile coșuri de gunoi vor fi instalate în Timișoara în cursul lunii mai. Sunt ignifuge și rezistă la vandalism

În Timișoara vor fi montate 500 de noi coșuri de gunoi stradal, dar nu imediat, ci peste aproximativ o lună și jumătate. Contractul municipalității cu compania furnizoare Urbio Palagio SRL a fost semnat zilele trecute, acesta prevăzând livrarea și începerea montării noilor coșuri în termen de 45 de zile.

Așadar, instalarea lor va începe în cursul lunii mai. Recipientele (foto) sunt din metal și vor fi amplasate pe întreg teritoriul orașului, mai ales în zonele în care s-a constatat lipsa coșurilor pentru colectarea gunoiului stradal, dar și pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport public.

Coșurile de gunoi noi sunt ignifuge, fiecare are o capacitate de 50 de litri și sunt realizate din tablă de oțel galvanizată la cald, material care le conferă o rezistență crescută la factorii de mediu, dar și la vandalism. Totodată, în partea de jos sunt prevăzute cu un mecanism pentru golire rapidă, fiind dotate cu sistem de prindere atât pe ziduri, cât și pe stâlpi.

CITEȘTE ȘI: Alegeri la granițele României: scrutinuri cu miză pentru Viktor Orban și Aleksandar Vucic

Valoarea contractului este de 310.000 de lei fără TVA, iar fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni în condiții normale de utilizare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *