Noi performanţe de pus în ramă: Jasmina Ciocoiu, dublă medaliată la mondialul de kempo! (foto)

Noi performanţe de pus în ramă: Jasmina Ciocoiu, dublă medaliată la mondialul de kempo! (foto)

Noi performanţe de pus în ramă pentru Jasmina Ciocoiu. Inclusă în lotul naţional al României, tânăra sportivă legitimată la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii a cucerit două medalii de bronz la Campionatul Mondial de Kempo, întrecere ce s-a desfăşurat, recent, în Tunisia.

Noi performanţe de pus în ramă: Jasmina Ciocoiu, dublă medaliată la mondialul de kempo!

Ea a participat la categoria 60 de kilograme – 16-18 ani şi a reuşit să urce pe podium în probele knockdown şi full-kempo. Aproape de o clasare fruntaşă a fost şi la submission (locul al patrulea) şi semi-kempo (locul al cincilea).

Noi performanţe de pus în ramă: Jasmina Ciocoiu, dublă medaliată la mondialul de kempo!

„Mulţumesc din suflet domnului preşedinte Amatto Zaharia şi lui sensei Sanda Zaharia pentru încrederea şi susţinerea acordată! Mulţumesc din suflet antrenorilor mei Cristian Stoenescu şi Eugen Marius Ciocoiu pentru tot ce au făcut pentru mine! Mulţumesc din suflet colegilor mei pentru tot sprijinul lor! Şi nu în ultimul rând le mulţumesc sponsorilor mei pentru toată susţinerea lor în pregătirea mea!”, a punctat Jasmina Ciocoiu, participantă în premieră la un mondial de kempo.

Antrenorul Cristian Stoenescu a spus următoarele: „Sunt foarte mulţumit de prestaţia Jasminei deoarece pentru ea este prima oară când participă la o competiţie de kempo atât de mare, fiind probe la care a participat pentru prima oară. Venim după o riguroasă şi lungă pregătire, dar trebuie menţionat că până acum a fost un an foarte încărcat, care încă nu s-a terminat. Participarea la această mare competiţie este un plus pentru experienţa şi traseul pe care îl va urma Jasmina atât în viitorul apropiat, cât şi în cel mai îndepărtat”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *