Noi localităţi din Timiş, pe lista celor cu persoane infectate cu coronavirus

Județul Timiș se află la câteva ore distanță de atingerea pragului de 3.000 de infectări cu noul cororavirus. De la începutul epidemiei și până miercuri, 2.925 de timișeni au fost testați pozitiv, dintre care 44, la ultima raportare.

Sunt 18 cazuri noi în Timișoara, trei la Periam și câte două la Deta, Sânnicolau Mare și Sânandrei.

De asemenea, a fost înregistrat câte un caz nou la Buziaș, Voiteg, Gătaia, Dragșina, Cenei, Șandra, Darova, Leucușești, Peciu Nou, Giarmata, Ghiroda, Izvin, Teremia Mare, Sintești, Dumbrăvița, Dumbrava și Utvin.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, șapte persoane au fost reconfirmate pozitiv. Ultima raportare a luat în calcul 1.290 de teste.

În unitățile sanitare COVID-19, miercuri, erau internați 121 de pacienți, 13 fiind în stare critică la Terapie Intensivă. De la începutul epidemiei, numărul morților se ridică la 139.

În județ, rămân active focarele de boală din Timișoara (Continental, Valeo, Profi, farmacia Tonica, cofetăria Codrina și Căminul „Inocențiu Klein”) și cele de la Lugoj (Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică) și Buziaș (fabrica de încălțăminte).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns