Cel mai mare şi scump bou din lume trăieşte în Spania. Animalul cântăreşte aproape două tone

Pocholo este cel mai mare şi mai scump bou din lume şi trăieşte la o fermă din Spania. Cântărește aproape două tone şi nimeni nu i-a contestat supremaţia de mai bine de doi ani, scrie El PAis.

Animalul este vedeta unei ferme dintr-o localitate aflată în apropiere de Segovia. Are cam doi metri lungime, un metru şi 92 – 93 de centimetri înălţime şi cântăreşte cam două tone.

Într-o zi mănâncă aproximativ 50 de kilograme de nutreț ales si bea 70 de litri de apă. Iar pentru odihnă are pregătit un „apartament” pe măsura lui.

„Da, i-am asigurat tot confortul de când a venit aici. I-am amenajat un „apartament” pentru odihnă şi relaxare de 700 de metri pătraţi. Are la dispoziţie o pajişte de vreo 3.000 de metri pătraţi, unde ne aflăm acum”, a povestit adinistratorul fermei.

Și, dincolo de coarnele sale atipice – unul orientat în sus, altul în jos – animalul deține un record mondial la capitolul greutate. Este cel mai faimos bou din lume, pentru că este cel mai mare și de doi ani este pe primul loc, nu a apărut nimeni să-l conteste, să pretindă că ar deţine un exemplar mai mare.

Asa că nu e de mirare că un eventual cumparator ar trebui sa scoata din buzunar nu mai putin de 40.000 de euro.

Iar faima lui Pocholo atrage numeroși vizitatori la fermă, însă la mijloc vorbim despre o ironie a sorții pe care mulți ar considera-o crudă. Vedeta este a unui restaurant renumit pentru delicioasele și uriașele sale fripturi de vită.

Iar locul în care „regele cornutelor” își duce traiul de invidiat este al restaurantului și de acolo provine carnea care sfârâie pe grătare, spre încântarea clienților gurmanzi, conform ziarulromanesc.es.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Cel mai mare şi scump bou din lume trăieşte în Spania. Animalul cântăreşte aproape două tone

  1. Regret că trebuie să vă contrazic dar cel mai mare și mai scump bou din lume se găsește la Timișoara ! Dacă cineva are îndoieli legate de faptul că e cel mai scump, vă rog să verificați cît este bugetul orașului și cîți bani ne-a costat în ultimii 8 ani personajul ! Și el ar mai vrea un mandat și culmea e că mai sînt în oraș boi la fel de mari care se gîndesc să îl voteze !

Lasă un răspuns