Pensionară ucisă cu bestialitate în stradă – Ce a făcut agresorul după crimă cu cadavrul

Un bărbat de 55 de ani din comuna Ţibăneşti a omorât o femeie de 80 de ani, din răzbunare.

Vasile Mocanu era cercetat într-un dosar de furt în care parte vătămată era chiar femeia de 80 de ani. Luni bărbatul cunoscut ca un om violent a mers la pensionară pentru a-i cere să îşi retragă plângerea depusă împotriva sa. Femeia însă a refuzat și după câteva ore criminalul a ajuns să o urmărească pentru a o omorî.

Agresorul a vrut să o convingă pe victimă să îşi retragă plângerea şi, pentru că aceasta a refuzat, a înjunghiat-o mortal în drum.

“La ieşirea din sat, în dreptul unui podeţ de acces spre curtea victimei, inculpatul a atacat-o pe aceasta. I-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona cervicală dreaptă, provocându-i secţiune de laringe şi hemotorax”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

După crimă, individul a târât cadavrul pe aproximativ 11 metri, după care i-a luat femeii şi banii pe care îi avea în portofel. Cadavrul a fost descoperit în scurt timp, oamenii legii reuşind să îl prindă pe Mocanu în mai puţin de 24 de ore, scrie antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns