Noi informații despre atentatul de la Arad: Bomba a costat 3.000 de euro și a fost adusă din Serbia

explozie arad 5

Apare o nouă ipoteză șocantă în cazul asasinării omului de afaceri din Arad. Presa locală scrie despre faptul că bomba care l-ar fi omorât pe Ioan Crișan ar fi fost adusă din Serbia și ar fi costat 3.000 de euro. Între timp, au apărut noi imagini de la momentul exploziei.

CITEȘTE ȘI: Un renumit grup italian de modă, prezent și în Timișoara, lichidează toate afacerile din România

Bomba care l-a ucis pe afaceristul Ioan Crișan ar putea proveni din Serbia, scrie presa locală. Oamenii legii investighează în acest context posibilitatea procurării unui astfel de explozibil , care ar fi putut costa aproximativ 3.000 de euro.

Dispozitivul care a fost utilizat la omorârea lui Ioan Crișan ar fi putut fi o „bombă țeavă”, iar pentru construirea ei s-ar fi utilizat aproximativ un kg de pulbere. Acesta ar fi și motivul pentru care, nu la mult timp după explozie, martorii de la fața locului au relatat că în aer se putea simți miros de praf de pușcă.

Omul de afaceri Ioan Crișan a murit sâmbătă dimineața, după ce o bombă, care, conform primelor cercetări, ar fi fost plasată chiar sub scaunul mașinii sale, ar fi fost detonată de la distanță de persoane încă necunoscute.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *