Noapte de foc pentru pompierii timișeni. Mai multe incendii au fost semnalate, unul după altul. Foto

Primul incendiu a fost anunțat la aproximativ două ore după miezul nopții, când pompierii din cadrul Stației din Deta au fost solicitați să intervină la un incendiu în localitate Stamora Germană. Au plecat într-acolo  două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 11 pompieri. De asemenea, în sprijin a fost solicitat și Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență din Moravița, cu 5 voluntari. La sosirea echipajelor la fața locului, acoperișul unui garaj și, parțial, cel al locuinței alăturate, erau cuprinse de flăcări. Intervenția rapidă a pompierilor a dus la salvarea locuinței și limitarea pagubelor.  În urma cercetărilor la fața locului, a fost stabilită cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric sin cauza unui cablu  defect.

CITEȘTE ȘI: Mai mulți bătrâni dintr-o localitate izolată din vestul țării au fost vaccinați anti-COVID de medici voluntari

O oră și ceva mai târziu,  pompierii din cadrul Stației  Sânnicolau Mare au fost chemați să stingă un incendiu la un autoturism, în localitatea Lenauheim. Patru  pompieri cu o autospecială de stingere s-au deplasat de urgență la locul intervenției. În sprijinul lor au venit și 6 voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Lenauheim. La sosirea pompierilor, incendiul se manifest cu ardere generalizată la întregul autoturism, acesta fiind distrus în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Aproape de dimineață, pompierii au fost din nou chemați să intervină, de data aceasta chiar lângă Timișoara, la un incendiu în localitatea Moșnița Nouă. Au ajuns acolo  4 autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime, un echipaj SMURD și 17 pompieri. Flăcările au cuprins un garaj și la camera tehnică a unei locuințe. În urma incendiului au ars elementele combustibile din garaj și din camera tehnică. Trei persoane, doi adulți și un copil,  s-au autoevacuat din locuință până la sosirea echipajelor de intervenție. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: suprasolicitarea instalației electrice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns