Ninsoarea a trecut, efectele au rămas

Ninge Timisoara

Încet-încet, vestul țării își revine după codul portocaliu de ninsori abundente. În Timișoara, locuitorii nu au avut încotro și au rămas cu deszăpezirea municipală de pe străzile principale, în rest ducând lupte personale cu nămeții.

S-au înregistrat numeroase cazuri de autoturisme avariate din cauza crengilor rupte sub greutatea zăpezii, iar pentru aceasta există o responsabilitate a celor care nu s-au ocupat cum trebuie de toaletarea arborilor.

Pomperii s-au mobilizat și încă mai degajează ramurile rupte. O mare parte a blocurilor de locuințe și a magazinelor au căile de acces curățate de zăpadă, oamenii punând mâna pe lopeți. Dacă bulevardele și-au recăpătat culoarea neagră, nu același lucru se poate spune despre trecerile pentru pietoni, unde trebuie să faci echilibristică pentru a putea traversa și ai de ales între a intra în zăpada fleșcăită sau a te cocoța pe movile alunecoase. Din fericire, pentru că nu s-au ținut cursuri, traficul a fost luni destul de liniștit prin reședința județului Timiș.

Din partea Primăriei Timișoara nu a fost transmisă nici o comunicare oficială cu privire la activitatea de deszăpezire. Prin comparație, Primăria Arad a avut două comunicate, prin care a informat asupra activității firmei care se ocupă de deszăpezire. În schimb, în orașul de pe Bega au ieșit pe teren polițiștii locali, cu mesajul: „Atenție, curățați zăpada de pe trotuare, în caz contrar riscați sancțiuni! Au fost înmânate deja sute de somații”.

Ninge Timisoara 2


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ninsoarea a trecut, efectele au rămas

  1. Din partea Primăriei Timișoara nu a fost transmisă nici o comunicare oficială cu privire la activitatea de deszăpezire ! Ce comunicare vreți fraților ? Vreți să vă comunice că în Timișoara nu s-a făcut absolut nimic, nici măcar pe străzile din centrul orașului ? Sau poate un comunicat prin care să își ceară scuze pentru salariile plătite degeaba oligofrenului paranoic și iresponsabil, ajuns din greșeală primar, sau puțoiului incompetent și paralel cu orice problemă ajuns city manager ? Treziți-vă, trăim în capitala europeană a gunoiului, a întunericului, mai nou a zăpezilor și la vară a muștelor și țînțarilor care, auzind cine și cum își bate joc de orașul ăsta, se vor grăbi să emigreze aici din toate marile orașe ale europei, mai ceva ca sirienii !

Lasă un răspuns