Ninsoare în România, la începutul lunii iunie. Drumarii curăță drumul blocat de zăpadă

zapada 10

Vara se lasă așteptată. Plouă în aproape toată ţara, iar în zonele montane ninge, chiar dacă suntem la început de iunie. Drumarii curăţă drumul blocat de zăpadă.

CITEȘTE ȘI: Inaugurare cu fast. „Biea Boxing Gym”, deschisă oficial în prezenţa unor nume grele din lumea sportului (galerie foto)

Vremea continuă să fie capricioasă, chiar și la început de iunie. Pe Transalpina, șoseaua aflată la cea mai mare înălțime din România, ninge ca în poveşti. Circulația a fost închisă, iar drumarii încearcă să curețe drumul. În acest moment, circulația este închisă între Rânca și Obârșia Lotrului. Autoritățile spun că șoseaua ar putea fi redeschisă la sfârșitul acestei luni. Stratul de zăpadă este unul uriaș, în unele zone ajungând chiar și la patru metri.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova au publicat pe pagina de Facebook imagini surprinzătoare și au anunțat că drumul este blocat și se lucrează pentru a face posibilă redeschiderea traficului.

Transalpina nu este singura zonă afectată de nămeți. Și în Apuseni zăpada s-a prăbușit la cota 1.655.

“În perioada următoare, imediat ce vremea va permite, vor începe lucrările de refacere a parapetelui afectat de avalanșele din timpul iernii, avalanșe care au antrenat pietre de mari dimensiuni pe partea carosabilă”, au mai adăugat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *