Inaugurare cu fast. „Biea Boxing Gym”, deschisă oficial în prezenţa unor nume grele din lumea sportului (galerie foto)

box Flavius Biea 01

„Biea Boxing Gym” şi-a deschis oficial porţile în prima zi a acestei săptămâni în prezenţa mai multor personalităţi din lumea sportului şi a unor invitaţi de suflet ai familiei Biea.

O sală ultramodernă, dotată la standarde înalte, îi aşteaptă pe timişoreni să-i treacă pragul.

Va fi totodată un loc în care Flavius Biea vrea să crească viitori campioni.

Noua sală de box este situată pe Calea Torontalului nr. 61 (în curtea bisericii Metanoia).

„Transmit un mesaj de încurajare pentru noi toți. Iată că în vremuri de restriște anumite proiecte pot prinde viață. Când ești jos ca om, ca sportiv, ca antreprenor, iar veștile sunt dure, te ridici și faci ceva. Se poate să dezvolţi proiecte frumoase, să lupți și să reușești. Flavius este un om cu o inimă fantastică. Am fost un mediator, cred că am fost inspirat să-i recomand lui Flavius să-și facă propria sală. Am intermediat în calitate de avocat, iar de acum înainte garda sus, vreau să văd cum viitoarele generații vor performa în acest loc”, a declarat Raul Cionca, unul dintre apropiaţii Flavius Biea.

„Această sală are o istorie ciudată. Doar un nebun poate avea încredere într-un nebun. Îl cunosc de puţin timp pe domnul Raul Cionca. Am apelat la el pentru un mic ajutor și m-am ales cu o sală. Acum am totul pentru a face treabă cu adevărat”, a spus, la rândul său, titratul pugilist timişorean.

La evenimentul inaugurării „Biea Boxing Gym” au fost prezenţi şi foştii mari campioni Mihai Leu şi Francisc Vaştag.

„Îl felicit pe Flavius, el are un foarte mare avantaj. Cea mai mare realizare din viața lui este familia. Are soția alături de el, îi văd tot timpul împreună, cred că vor face lucruri minunate. Este una dintre cele mai frumoase săli de box pe care le-am văzut. Există viață în această sală, sunt convins că vor ieși mulți campioni de aici”, a precizat Mihai Leu.

„De-a lungul carierei lui Flavius am vizitat multe săli de box, însă nici una nu se ridica la nivelul nobilei arte. Am dorit ca la Timișoara să oferim respectul cuvenit iubitorilor de box din acest oraș”, a spus şi Roxana Biea.

Prezent la eveniment, antrenorul polist Dan Alexa a declarat următoarele: „Îl felicit pe Flavius că își urmează un vis și că le oferă tinerilor posibilitatea de a ajunge mari boxeri. Îmi doresc mult să reușească, pentru că Timișoara are mare nevoie de oameni de sport și de oameni care să iubească sportul. Timișoara trebuie să se implice mai mult! Din păcate, s-a uitat de sport în acest oraș, multe proiecte sunt tăiate, este de datoria noastră să luptăm pentru sport”.

„Sunt lângă Flavius și lângă familia sa. Este un om care vrea să pună din nou Timișoara pe harta sportivă a României și chiar a Europei. Am fost alături de Flavius la gala precedentă și mi-a făcut plăcere acest lucru. Contează mult să pui suflet în ceea ce faci în viață. Sper ca această lecție care pleacă dintr-un sătuc mic al vestului să ajungă și într-un oraș mare cum este Timișoara. Acest oraș trebuie să-și deschidă odată ochii. Flavius Biea este un om cu suflet mare, care vrea să ducă Timișoara la un nivel înalt”, au fost cuvintele lui Brian Filimon, primarul comunei Măureni.

Următorul meci, împotriva unui francez

Flavius Biea s-a ocupat în această perioadă şi de organizarea unei gale de box profesionist în care va fi distribuit în main-event.

Evenimentul sportiv se va desfăşura în data de 30 iulie la Dumbrăviţa, iar adversarul său va fi francezul Howard Cospolite (38 de ani), actual campion al ţării sale şi fost deţinător al centurii intercontinentale IBF.

Meciul va avea cel mult zece reprize, iar în joc va fi pusă centura deţinută de Biea.

În cazul unei victorii, sportivul timişorean ar putea face un salt considerabil în clasamentul mondial al categoriei sale de greutate, ce i-ar permite să boxeze în viitor pentru un titlu mondial.

La gala de la sfârşitul lunii iulie vor mai urca în ring Bogdan Stoica, Mirel Drăgan, Florin Cardoş şi Alberto Biro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *