După mici reparații pe repede înainte, de 1 iunie, Parcul Copiilor din Timișoara este plin

parcul copiilor 2 2

Parcul Copiilor din Timișoara nu mai este demult locul plin de farmec în care cei mici să poată petrece momente minunate. Sunt multe lipsuri și defecte, iar lumea este de acord că ar fi nevoie urgentă de o reabilitare în toată regula. Până una, alta, în ajunul Zilei Copilului, au fost făcute, la repezeală, mici reparații.

Iar dacă ieri locul arăta ca în fotografiile de mai sus, adică pustiu, astțzi a fost plin de copii și părinți dornici de distracție. Situația a fost identică și în alte locuri de joacă pentru cei mici, în multe dintre ele formându-se chiar cozi pentru a se putea intra în incintă.

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație: virusul SARS-CoV-2 ar fi fost produs în laboratorul din Wuhan şi modificat să pară natural, după izbucnirea epidemiei

Parcul Copiilor din Timișoara a fost inaugurat după o renovare majoră în 1 iunie 2012. Încă de pe atunci, au fost mulți cei care au semnalat diverse probleme, de la lipsa leagănelor, la dispariția unor atracții tradiționale sau jucării neconforme. În timp, lucrurile s-au degradat dar locul rămâne preferat de părinți pentru că este în aer liber, intrarea este gratuită iar cei mici găsesc totuși posibilități de joacă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *