Nicolae Robu, un nou atac la administraţia Fritz: „Gata cu trandafirii! E vremea tufelor!”

Nicolae Robu, un nou atac la administraţia Fritz: "Gata cu trandafirii! E vremea tufelor!"

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a atacat din nou, marţi, într-o postare pe Facebook, administraţia Fritz.

„𝐆𝐀𝐓𝐀 𝐂𝐔 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐃𝐀𝐅𝐈𝐑𝐈𝐈 ! 𝐄 𝐕𝐑𝐄𝐌𝐄𝐀 𝐓𝐔𝐅𝐄𝐋𝐎𝐑!

Printre lucrurile cu care ne-am mândrit, în timp, noi, timișorenii, se numără și apelativul de oraș al florilor, primit de orașul nostru. Ca Primar, am făcut ca acest apelativ să fie mai justificat ca oricând, umplând de flori frumoase, policrome, peste tot!

Sub administrația fritzistă, florile au dispărut, în cea mai mare măsură, respectiv au fost înlocuite cu specii anoste, aducând a ceea ce se cheamă flori de cimitir.

Zilele acestea, tocmai se produce un nou atentat la farmecul orașului nostru: splendizii trandafiri de pe Gh Lazăr au fost scoşi cu ură şi înlocuiţi cu nişte smocuri verzi, oribile!

Priviți pozele comparative, trimise de o timișoreancă ce locuiește în zonă și suferă văzând din apartamentul său grozăvia!

Ei, având în vedere cele de mai sus, în contextul mai larg al tragerii Timișoarei în jos pe toate coordonatele, mai e de mirare că acest Primar, anterior şomer, și acest Viceprimar, anterior dublu repetent sunt apostrofaţi, huliţi, huiduiţi de timișoreni, pe unde sunt prinși?!”, a scris Robu pe reţeaua de socializare, alături de două imagini.

CITEŞTE ŞI: Viceprimarul Cosmin Tabără: „Anularea licitaţiei pentru desemnarea administratorilor cimitirelor din Timişoara aflate în responsabilitatea Primăriei reprezintă o problemă gravă!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Nicolae Robu, un nou atac la administraţia Fritz: „Gata cu trandafirii! E vremea tufelor!”

  1. Nu se găsește nimeni să-i spună la pensionarul frustrat că timpul palmierilor este istorie în Palmișoara sau Semaforișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *