Ziua şi bomba la şcolile din Timişoara. Peste 450 de elevi evacuaţi la „Ana Aslan”

Incident grav cu trei minore. Una a ajuns la spital

Ziua şi bomba la şcolile din Timişoara. Peste 100 de elevi evacuaţi

Astăzi, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 12:39, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe bulevardul Revoluției din 1989 (Ana Aslan) din municipiul Timișoara s-ar afla o bombă.

„Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, jandarmi, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate (peste 100 de persoane).

CITEŞTE ŞI: Video! Accident grav pe autostrada A1, pe sensul Orăştie – Timişoara. O autocisternă a intrat în autoturismul unui echipaj de pază

Polițiștii efectuează verificări pentru verificarea veridicității celor sesizate și pentru identificarea apelantului”, a transmis IPJ Timiş.

Iniţial, IPJ Timiș a transmis că au fost evacuate peste 100 de persoane, însă a revenit ulterior, precizând că numărul celor evacuaţi depăşea 450. Verificările au scos la iveală faptul că apelantul este un tânăr în vârstă de 16 ani, care a sunat în repetate rânduri sesizând alerte cu bombă, acesta urmând să fie sancționat contravențional.

Amenințarea vine după ce, luni după-amiază, polițiștii au fost sesizați că în liceul situat pe strada Piața Regina Maria din Timișoara s-ar afla o bombă. Alarma era falsă, apelantul fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *